Anyukák, a (szuper)hősök – Online játékkal és közös videóval is készülnek

Hirdetés

Négy családszervezet fogott össze az édesanyákért, hogy az ő nem mindennapi cselekedetüket megmutassa az országnak

 Online játékkal és közös videóval is készülnek

A családszervezetek „Anyukák, a (szuper)hősök“ címmel felhívást és nyereményjátékot indítottak az édesanyák számára

Hirdetés

Azon anyukákat szólítja most meg az Egyszülős Központ, a Fiatal Családosok Klubja, a Magyar Női Unió és a Ringató összefogása, akik a vírus által felforgatott világban ismét bebizonyították, hogy bármelyik szuperhőssel képesek felvenni a versenyt. Az édesanyáknak olyan rejtett képességeik kerültek felszínre a kialakult helyzet kihívásai közepette, amikről talán ők maguk sem tudtak. Az egészségügyben, frontvonalban dolgozók mellett az édesanyák is erejükön felül teljesítettek, és teljesítenek még jelenleg is nap mint nap.

Most ez a bezártság minden édesanyát nehéz helyzet elé állított, hiszen egyszemélyben kellett minden eddiginél több feladatot ellátni, még több szerepet betölteni egy beszűkített életkörnyerzetben. Külön megnehezítette a helyzetet, hogy mindezt 0-24 órában otthon, a négy fal között – ahol van, ott még a kertben – kellett megoldani. Szerencsére már tágul a tér, egyre több lehetőség van kimozdulni, de még messze vagyunk attól, hogy visszaálljon minden a régi kerékvágásba, és még mindig óvatosnak kell lennünk.

A négy családszervezet szeretné minden anyukának megköszönni ezt a nem mindennapos helytállást a most zajló online játékukkal, illetve az azt követően a beküldött képekből „Anyukák, a (szuper)hősök!“ címmel készülő videóval.

Közzététel időpontja: 2020. 05. 31. vasárnap (A Hősök napja) 10:00

Helyszín: online, a négy családszervezet Facebook oldalán

“Anyukák, a (szuper)hősök” nyereményjáték!

Közeleg a hősök napja, ahol az édesanyákat is szeretnék köszönteni, akik a kialakult helyzetben szintén páratlan erőfeszítésről, időmenedzsmentről és megoldókészségről tettek tanúbizonyságot.

A négy családszervezet felhívásának keretében a FICSAK is azt kéri, hogy minden édesanya küldjön el nekik egy fotót, ami meghatározta az elmúlt hónapokat számára, amire nagyon büszke, hogy meg tudta azt csinálni – legyen ez bármi a mindennapokból vagy az új dolgokból, amiben jeleskedett vagy épp nem.

Cél, hogy ezeket a fényképeket egy csokorba gyűjtsék, és a közelgő hősök napja alkalmából megmutassák ország-világnak, ezzel megköszönve minden édesanyának a nem mindennapi helytállást ebben a nehéz időszakban.

A játékban a négy családszervezet felajánlásában 4 értékes ajándékcsomag kerül kisorsolásra: 1 db ajándékcsomag a A Vidék Házhoz jön termékeiből, 1 db Johnny Urbán női táska újrahasznosított anyagból, 1 db Ringató könyvcsomag CD melléklettel, 1 db Royal Clinics ajándékutalvány.

Az „Anyukák, a (szuper)hősök“ játék mind a négy családszervezet Facebook oldalán elérhető, a FICSAK Facebook oldalán is, amire itt már több mint 100 hozzászólás és kép érkezett à

https://www.facebook.com/ficsak/photos/a.673321749477354/1788402017969316/

Egyszülős Központ: Magyarországon 300 ezer egyszülős család él, közülük 260 ezren anyukák. A budapesti Egyszülős Központ éppen a napokban ünnepli a második születésnapját – két éve azzal a céllal jött létre, hogy segítséget és közösséget adjon azoknak a családoknak, ahonnan hiányzik az egyik szülő.

Mondd el a véleményed
Oláh Szandra Szoros Amandával

Mi lett vele? – Oláh Szandrával beszélgettünk

Mi lett vele? – Szoros Amandával beszélgettünk