Árral szemben I. rész P!nk beszólt Amerika legnagyobb menedzserének

Hirdetés

“Nem leszek ki……. Britney Spears!”  Pink karrierje kezdete óta lázadt a kiadók és menedzserek ellen, akik őt is popcicává akarták formálni. Első lemezén még érezni a műanyag hatást, ám aztán szép lassan mindenki rájött, hogy az igazi sikert csak olyan zenével és külsővel érheti el a fiatal énekesnő, ami hitelessé teszi a benne rejlő vadócságot.

                            

Hirdetés

                                     Pimasz és szexi: Pink tudja hogyan kell a határokat feszegetni

  Pink szabályosan az agyára ment L.A. Reid-nek, Amerika egyik legbefolyásosabb zenei moguljának. A férfi első hallásra “beleszeretett” a lány karcos hangjába, ezért azonnal kiadójához szerződtette Őt. A tengerentúlon szokásos “istálló” időszak során, mely alatt formálgatják az alany arculatát, de még nem engedik színpadra, kiderült, hogy Pink-kel nem lesz könnyű, ugyanis ha gondolt egyet, akkor megszegte a szerződésben foglaltakat. Amikor pl. úgy érezte, hogy havi apanázsa nem kielégítő, elment egy benzinkútra dolgozni. Amint L.A. tudomást szerzett erről olyan dühös lett, hogy megfenyegette az énekesnőt, szerződést bont vele, ha nem képes bizonyos keretek között megalkudni. Végül a két erős egyéniség egymásnak feszülése a legjobbat hozta ki; P!nk szép lassan elérte, hogy második lemezén megmutathassa igazán mit is tud. Innentől kezdve pedig már minden történelem.
  A pop-rock koronázatlan királynője dalaiban a “tökéletes tökéletlenséget” hirdeti; úgy vagy jó, ahogy vagy, attól válsz egyénivé, ha nem olvadsz be a szürke masszába.

2012.04.26
Írta: Farkas Clarissa
Mondd el a véleményed

EGYIPTOMI SZIMBÓLUMOK

Gyurcsík Tibit élő adásban csókolgatták