Augusztus 21-től új évaddal jön a Barátok közt!

Hirdetés

Augusztus 21-től fergeteges új évaddal várja a nézőket a Barátok közt! Ez derül ki a sorozat e héttől látható kisfilmjeiből is, amelyek különböző filmek stílusában készültek, így hol akciófilmbe illő vagy vicces, romantikus helyzetben ábrázolják az egyes karaktereket, vagy éppen készülő vadnyugati leszámolásként mutatják be Miklós és Zsolt harcát….

A Barátok közt legújabb filmecskéi alapjául különböző filmstílusok szolgáltak, amelyek tovább erősítik az egyes karakterekre jellemző helyzeteket. Vajon ezek a kisfilmek már bepillantást engednek a következő évad történéseibe is? Hiszen azt most még nem lehet tudni, valaha megtörténhet-e, hogy Júlia és Attila cinkosan összekacsint a Berényi család vacsoráján, mivel könnyen megeshet, hogy Berényi András hitvese nem éli túl a padlás tűzet.

Hirdetés

 
A fiatalok romantikus filmbe illő, most még boldog csókcsatájába könnyen beleszólhat az élet, és az eddigi szerelmesek lehet, hogy más utat választanak. Ahogy azt sem lehet még tudni, hogy Ádám meztelen felsőteste ugyanúgy elbűvöli-e Kingát a következő évadban, mint ahogy az a kisfilmben, mint romantikus vígjátékban látható. Persze arra is az idő ad választ, hogy Géza akciófilmbe illő menekülése valóban rémálom, vagy esetleg a közeli jövő. Természetesen az egyes karakterekhez leginkább testhezálló helyzetekből nem maradhat ki az ősellenségek örök harca sem, vagyis Zsolt és Miklós már-már vadnyugati leszámolása. A sorozat visszatéréséig a www.baratok.hu oldalon, valamint az RTL Klubon láthatók a filmecskék. Az pedig, hogy miként alakul a Mátyás király tér lakóinak sorsa, augusztus 21-től kiderül!

Hirdetés

Forrás: RTL Klub

Mondd el a véleményed

Snoop Dogg marihuánát csempészett!

Itt egy kis ízelítő a Barátok közt új évadából!