Itt egy kis ízelítő a Barátok közt új évadából!

Hirdetés

A legnépszerűbb sorozat új évada valószínűleg bővelkedik majd akciókban, romantikában és izgalmakban egyaránt. A Barátok közt következő évadának kis filmjeiben a karakterek különböző élethelyzetekbe engednek bepillantást.

Hirdetés

Ádám, a csajozás nagy mestere nem akar kiszúrni a nőkkel, azzal, hogy egy nő mellett leragad. De lehet, hogy ámor nyilát ő sem tudja kivédeni? Kinga lenne álmai nője, akiért hajlandó megváltozni?


András és Nóra vajon nem lát a szerelemtől? Juli és Attila között izzik a levegő. Titkon csókcsatákat vívnak, eközben András azt hiszi élete legboldogabb pillanatait éli hűséges feleségével. Hideg zuhanyként fogja érni, ha mindenre fény derül.
 


A fiatalok romantikus jelenete igazi idill lehetne, de Vili bácsi megmondja a tutit: “A élet nem csak habos torta!” Ez sejteti, hogy nem csak móka és kacagás vár Balázsra, Petire, Hannára és Lindára.

Hirdetés


Rémálom a Mátyás király téren. A kisfilmben Géza egy komoly menekülő akció részese. Rémálma vajon megvalósul e? Az biztos, hogy Kertész Géza megint rossz fát tett a tűzre.


Ha Zsoltot feldühíted, jobb, ha menekülőre veszed! Miklós kivettette hálóját Zsófira, amivel bizony kiharcolta magának azt, hogy Zsolt véres akciófilmbe illő stílusával szembe szálljon vele. Leszámolás a Barátok köztben?!

Csákó Zsuzsanna 2012.08.03.
Forrás: Rtl Klub
Mondd el a véleményed

Augusztus 21-től új évaddal jön a Barátok közt!

Lejárató kampány Nagy Feró ellen?