Avenue 5 – Doktor House új sorozata az HBO-n! + előzetes

Hirdetés

Az alelnök alkotójának, Armando Ianuccinak az új, Avenue 5 című sorozata január 20-án, hétfőn indul az HBO-n és az HBO GO-n. A 40 év múlva játszódó sorozatban a naprendszer bejárása már nemcsak a sci-fi írók fantáziájában lehetséges, hanem egy virágzó, multimilliárd dolláros üzlet.

Hirdetés

A sorozatban Hugh Laurie-t láthatjuk Ryan Clarknak, a magabiztos és sima modorú kapitánynak a szerepében, aki az Avenue 5 nevű, minden luxussal – például gourmet büfével, wellness-részleggel, kilátóterasszal és jógateremmel – felszerelt űrsétahajót irányítja. A sorozat kezdetekor az Avenue 5 már elindult nyolchetes útjára a Szaturnusz körül, és a fedélzeten minden remekül működik. Ám amikor hirtelen technikai problémák lépnek fel, Ryannek és legénységének kell megnyugtatnia a zúgolódó utasokat és kezelnie a váratlan eseményeket, amire nem biztos, hogy fel vannak készülve.

Hirdetés

A szereplőgárdában megtalálható Az alelnökért Emmy-díjra jelölt és a Doktor House-ért Golden Globe-bal díjazott Hugh Laurie, Josh Gad (Gyilkosság az Orient expresszen), ZachWoods (az HBO Szilícium-völgy című sorozata), Rebecca Front (A Poldark-család, A kormányrúdnál című sorozat – BAFTA-díj), Suzy Nakamura (Dr. Ken), Lenora Crichlow (A vámpír, a vérfarkas és a szellem), Nikki Amuka-Bird (a Cinemax Préda című sorozata), valamint Ethan Phillips (Llewyn Davis világa).

Feliratos előzetes:

A sorozat január 20-án magyar felirattal indul az HBO-n és az HBO GO-n, a szinkronos változat február 2-án, vasárnap 17:45-kor lesz az HBO3-on illetve az HBO online videótárában.

Mondd el a véleményed

1917 – Sam Mendes és az I. világháború + szinkronos előzetes

Tőrbe ejtve, avagy az év legelső nagy durranása – ajánló