Tőrbe ejtve, avagy az év legelső nagy durranása – ajánló

Hirdetés

A milliárdos krimiírót 85. születésnapján holtan találják vidéki villájában. A partit követő napon a tett helyszínére érkezik a híres magándetektív, Benoit Blanc (Daniel Craig), akit egy titokzatos személy bérelt fel a szenzációs bűncselekmény felderítésével. Ahogy a nyomozó elkezdi felgöngyölíteni az ügyet, egyre különösebb titkokra derít fényt. És bár az ünnepségen résztvevő családtagoknak, és a személyzetnek is megdönthetetlen alibije van, mindenkinek alapos indítéka volt a szörnyű tett elkövetésére. A vidéki magányban elszigetelt família minden tagja egyre kétségbeesettebben bizonygatja saját igazát, de Benoit Blanc egy meglepő csellel végül mégis tőrbe csalja a gyilkost.

Hirdetés

Hirdetés

Rian Johnson (Looper – A jövő gyilkosa, Star Wars: Az utolsó Jedik) forgatókönyvíró-rendező feszült krimije egy modern köntösbe öltöztetett klasszikus Agatha Christie-történet, ahol a néző, az utolsó pillanatig izgatottan várjaa mindent leleplező, és döbbent fordulatot hozó végkifejletet. A milliárdos krimiírót az Oscar-díjas Christopher Plummer alakítja, díszes családját olyan sztárok keltik életre, mint Chris Evans, az Oscar-jelölt Toni Collette, a kétszeres Golden Globe-díjas Jamie Lee Curtis, az Oscar-jelölt Michael Shannon, a Golden Globe-díjas Don Johnson, a személyzet egyik tagját Ana de Armas játssza, a neves detektív szerepében pedig Daniel Craig remekel. 

A film szinkronnal és felirattal is látható a mozikban.

Eredeti cím: Knives Out

Műfaj: krimi

Bemutató dátum: 2020. január 2.

Korhatár: 12 éven aluliak számára nem ajánlott

Szinkronizált, feliratos

Írta és rendezte: Rian Johnson

Operatőr: Steve Yedlin

Zene: Nathan Johnson

Szereplők: Daniel Craig, Chris Evans, Christopher Plummer, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Toni Collette, Don Johnson, LaKeith Stanfield

Szinkronizált előzetes:

https://www.facebook.com/freemanfilmhun

https://www.youtube.com/freemanfilmhun

Mondd el a véleményed

Avenue 5 – Doktor House új sorozata az HBO-n! + előzetes

Richard Jewell balladája – ajánló + trailer