AZ A LÁNY – szerelmes-udvarlós klippel jelentkezik MARSH (klippremier)

Hirdetés

Az a lány címmel vadonatúj klippel jelentkezett Marsh. A rapperrel ennek apropóján beszélgettünk.

Hogyan született a dal? Milyen volt az alkotói folyamat? Te hogy élted meg belülről?

Igazából ennek a dalnak a szövegét körülbelül 4 éve kezdtem el megírni. Nyilván még kezdetleges volt, egy pár évre abba is maradt a projekt, így fiókba került a dal. Aztán ebben az évben újra elővettem. Ki szerettem volna adni, és amint meghallottam az alapzenét tudtam, hogy ez nagyon passzolni fog hozzá és megírtam hozzá a többi szöveget.Aztán felvettük a stúdióban a dalt és kész is lett. Nem kellett erőltetni minden jött magától, ahogy szokott. Nagyon szerettem ezen a dalon dolgozni. Úgy érzem, az egyik legjobb dalom. Nagyon jó érzés, amikor meghallgatom.

Honnan inspirálódott a dal?

Hirdetés

Ez a dal is – mint minden dalom – a saját életemből, történésekből, kapcsolataimból inspirálódott. A kész dalt egy lánynak szántam volna, akivel a dal készültekor még együtt voltunk.eléggé szerettem és úgy éreztem, ő más, mint a többi, de sajnos már nem vagyunk együtt.

Kinek és milyen gondolatok kíséretében ajánlod a klipet?

Ez egy érzelmes, szerelmes dal. Szóval mindenkinek ajánlom aki párkapcsolatban él vagy nem, aki szerelmes vagy nem csak szereti a rap-et, a zenét és a jó dalokat. Úgyhogy igazából mindenkinek ajánlom! Azt fűzném még hozzá, hogy rövid ez az élet, hamar elszáll, és ha valakit szeretünk, próbáljunk meg minden percet, pillanatot kiélvezni vele, amíg csak tehetjük.

Milyen volt a forgatás?

Nagyon jó volt. Nagyon szerettem ezt a forgatást is fain nap volt. Eredetileg nyáron szeretem volna klipet csinálni ehhez a dalhoz, de kicsit megcsúszott. Így a kint részeknél kicsit szétfagytam, mivel már hideg volt, de így is élvezetes volt a benti részekről nem is beszélve. Jó hangulatban telt egyébként élveztem minden percét.

Szilvi – Tóháti Szilvia – hogy élte meg a közös munkát?

Természetesen megkérdeztem őt erről úgyhogy most szó szerint idézem: “Jól, szeretem ha rajtam múlnak a dolgok, és ha a kezembe adják az irányítást, ezt arra értem hogy nem volt konkrét koreográfia, hanem azt vettük videóra ami jött , nem volt megtervezett. Kifejezetten szerettem benne ezt. Kinti jeleneteknél viszont fáztam, de igazából ez sem okozott semmilyen gondot.

Hol forgattátok a klipet?

Debrecenben forgattuk le a klipet. A kinti részt az autópálya melletti kis mellékúton vettük fel. Itt főleg a Szilvi volt a középpontban, az ő részeit vettük. A benti részeket pedig a studio-INside stúdiójában vettük fel és egyébként természetesen a videoklipet és ők csinálták a felvétellel és az utómunkával együtt. Szóval mindent, amit innen is nagyon köszönök a srácoknak és remélem lesz még közös cucc! Király volt!

Studio Inside Hang és Médiastudió Debrecen
http://www.studio-inside.com
Studio-Inside hang és médiastúdió,Debrecen | Facebook

Mondd el a véleményed
Tandi Flóra - Este jó

Este jó – karácsonyi klippel jelentkezett Tandi Flóra (klippremier)

Kiderül Pápai Joci kiket tart a Sztárban Sztár esélyeseinek