Az angyalom megvár – Romanek dalpremier, villáminterjú

Romanek
Romanek - Fotó: Reichard Roland
Hirdetés
Hirdetés
Romanek
Romanek – Fotó: Reichardt Roland 

AZ ANGYALOM MEGVÁR cÍmmel a  nehézségek, a koronaválság, a szórakoztatóipart hónapok óta kilátástalanságba taszító bulizárlat ellenére is pozitív dallal búcsúztatta 2020-at a ROMANEK zenekar. Az év végén napvilágot látott dal apropóján a minap ültünk le a srácokkal beszélgetni.

Hogyan született AZ ANGYALOM MEGVÁR c. dal?  

Ezt a dalt körülbelül 5 évvel ezelőtt írtam. Általában olyan dolgokról szoktam dalokat írni, amelyek velem megtörtént eseményekhez kapcsolódnak. Így volt ez Az angyalom megvár c. dal esetében is, amelyet egy szerelmi csalódás ihletett. A dal azonban nem a siránkozásról, bánkódásról szól, hanem arról, hogy a legkilátástalanabb helyzetben is van tovább, így ha előre tekintek, az angyalom biztosan megvár. Ez így is történt, azóta minden ok.
Milyen volt az alkotói folyamat? 
Nem szoktam a dalírást túlagyalni. Általában 10 perc alatt megírok egy számot, ha jön az ihlet. Inkább a szövegírás az, ami kicsit több időt vesz igénybe.
Kinek és milyen gondolatokkal ajánlod a dalt?  
Azoknak ajánlom, akik szeretik a természetes hangvételű és megszólalású zenét. Itt nincsenek nagy megfejtések, egyszerűen jó dalokat szeretnénk játszani!
 
Milyen visszajelzéseket kaptál a dallal kapcsolatban? Milyen a dal fogadtatása?
Eddig abszolút pozitív visszacsatolásokat kaptunk az első dalra, bizakodóak vagyunk. Hamarosan jön a következő dal, apránként építkezünk, reméljük, hogy sikerrel. Alapvetően már az is siker, hogy ezt csinálhatjuk. Ha találkozik az elképzelésünk mások ízlésével, annak csak örülünk!
 
Tervezel/terveztek esetleg klippet a dalhoz? Ha igen, az esetleg milyen stádiumban van? Mit lehet róla tudni?
Természetesen tervezünk klipet is majd. Ehhez pályáznunk kell majd, jelen pillanatban nincs nyitott pályázat, erre még egy kicsit várnunk kell.
Köszönöm a kérdéseket, megtisztelő volt.
Mondd el a véleményed
Szirota Jennifer és a Gypo Circus

Gyere kicsi – Szirota Jenniferrel készítette új dalát a GypoCircus

Vörös Rébék musical próbája 2018.10.24.