Az eddigi legvadabb MTV Movie Awards: Rita Ora letépte Zac Efron ingét

Hirdetés

 

Díjat kapott DiCaprio, Az éhezők viadala 2 lett az év filmje

Minden idők legőrültebb, és legpikánsabb Movie Awards-díjátadóját tartotta meg az MTV, köszönhetően Hollywood krémjének és Conan O’Brien műsorvezetőnek, aki lángoló popcornból bújt elő a gálán, és még a mémekből ismert grumpy cat is részt vett a bulin. Rita Ora és Jessica Alba a színpadon tépte le Zac Efron ingét, a Family Guy készítője, Seth MacFarlane az Oscaron gúnyolódott, ráadásul pedig a lazaságáról híres filmes esemény még világrekordot is döntött. A műsor intrójában nem kevesebb, mint 50 világsztár cameózott, úgy mint Emma Watson, Sarah Silverman, Katy Perry, az Agymenők főszereplői vagy Martin Scorsese. És végre Leonardo DiCaprio is díjhoz jutott!

Hirdetés

 

mtv_movie_awards_rita_ora_efron_jessica_alba

A 2014-es MTV Movie Awards minden eddigit felülmúlt, a nézők abszolút kedvence pedig Az éhezők viadala: Futótűz lett, amely három díjat vitt el, a folyton botladozó, ám szupertehetséges Jennifer Lawrence-nek is köszönhetően. Johnny Depp adta át a tinifilm főszereplőinek az Arany Popcornt, de rajtuk kívül igencsak örülhetett A Wall Street farkasa gárdája is. Jonah Hill kapta a legjobb komikusnak járó elismerést, a folyton mellőzött DiCaprio pedig az év #WTF-jelenetét tudhatja magáénak – nála rosszabbul senki sem tud „fáradtan” kocsiba ülni. Ugyancsak két díjat vitt el a Családi üzelmek, amelyben Jennifer Aniston és Emma Roberts tanított meg egy béna srácot smacizni.

mtv_movie_awards_zac_efron_rita_ora2

Dögös színésznőkből és pikáns hangulatból egyébként sem volt hiány a gálán, a Csajok bosszúja női főszereplői, a Kate Upton és Cameron Diaz által vezetett kvartett azt ecsetelték, hogyan gyűrnék össze a lepedőt a Legjobb férfi főszereplő kategória jelöltjeivel. A buli aztán végül akkor szabadult el, amikor Jessica Alba és Rita Ora a legjobb félmeztelen jelenetet prezentáló Zac Efronnak adták át az Arany Popcornt, akiről szó szerint letépték az inget, a női rajongók legnagyobb örömére. Seth Rogen pedig hogy-hogy nem az anyjával csókolózott.

Channing Tatum a legjobb feltörekvőnek járó Trailblazer-díjat vehette át, a fájós derekat imitáló Mark Wahlberg pedig a Generation Awardot a Törtetők gárdájától. Seth MacFarlane is hozta a formáját, a gálán kokainnal, a TMZ-vel és az Oscar-gálával viccelődött a Family Guy atyja. Természetesen a zenei fellépők idén sem maradhattak el: Eminem és Rihanna mellett Ellie Goulding is színpadra lépett, a Twenty One Pilots pedig a zongora tetején táncolt, míg a közönség maszkokkal a fején tombolt.

mtv_movie_awards_langolo_popcorn

Mivel a Movie Awards a legsikeresebb blockbuster filmeket tünteti ki és egyben a tavaszi mozis szezont vezeti fel, így az exkluzív előzetesek sem maradhattak el – a nézőközönség A csodálatos Pókember 2 és az új X-Men film egy-egy jelenetébe is bekukkanthatott. A díjátadó egyszersmind megemlékezett a tragikus körülmények között elhunyt Paul Walkerről is, akit Jordana Brewster, a Halálos Iramban filmsorozat színésznője méltatott kedves szavakkal. A sztár a gálán díjat is kapott.

Az eddigi legtüzesebb Movie Awards teljes egészében megtekinthető lesz április 14-től, 19:30-kor az MTV-n, magyar felirattal!

 

A 2014-es MTV Movie Awards győztesei:

Az év filmje
Az éhezők viadala: Futótűz

Legjobb női főszereplő
Jennifer Lawrence – Az éhezők viadala: Futótűz

Legjobb férfi főszereplő
Josh Hutcherson – Az éhezők viadala: Futótűz

Az év felfedezettje
Will Poulter – Családi üzelmek

Legjobb csók
Emma Roberts, Jennifer Aniston és Will Poulter – Családi üzelmek

Legjobb bunyó
A hobbit – Smaug pusztasága – Orlando Bloom és Evangeline Lilly vs. orkok

Legjobb humoros alakítás
Jonah Hill – A Wall Street farkasa

Legjobb rémült alakítás
Brad Pitt – Z Világháború

Legjobb duó
Vin Diesel and Paul Walker – Halálos iramban 6

Legjobb félmeztelen jelenet
Zac Efron – Csajkeverők

#WTF- Legképtelenebb pillanat
A lude-os, autós jelenet – A Wall Street farkasa

Legjobb gonosz
Mila Kunis – Óz, a hatalmas

Legjobb átalakulás
Jared Leto – Mielőtt meghaltam

Legjobb zenés jelenet
Backstreet Boys, Jay Baruchel, Seth Rogen és Craig Robinson Peform a Mennyekben – Itt a vége

Legjobb cameo
Rihanna – Itt a vége

Legjobb hős
Henry Cavill Clark Kent szerepében – Az acélember

Kedvenc karakter
Shailene Woodley – A beavatott

Mondd el a véleményed

Az MTV Movie Awards 17 legjobb nője

Balzsay Károlyért futottak a Class FM műsorvezetői