Az X-Faktor az Irigy Hónaljmirigy áldozata lett!

Hirdetés

Hirdetés

„Ezek nyolcan, hangyásak mind….” és amit lehet, kiparodizálnak.

Legutóbb Majka-Belehalok című dala és klipje került Irigy Hónaljmirigy megformálás alá. A srácok ismét akcióba lendülnek! Most az X-Faktor sztárjai esnek áldozatul. A készülő klipben Kabai Laci Malek Miklóssá, Sipos Peti Keresztes Ildikóvá, Papp Feri Nagy Feróvá, míg Uszkó Laci Geszti Péterré változott. A dallam már senkinek sem lesz ismeretlen, ugyanis az utóbbi időben igazi őrületet kiváltó PSY Gangnam Style paródiája lesz.

Az Irigy Hónaljmirigy legújabb klipjében egy szürreális X-Faktor válogató elevenedik majd meg, ahol minden versenyző az utóbbi idők egyik legnagyobb internetes slágerét a Gangnam Style-t adja elő.

Hirdetés

Varga Győző a klipfogatás során szembesült azzal, hogy a koreai PSY koreográfiája csak látszatra egyszerű, és igen komoly tánctudást igényel.

„Nagyon csodálom az X-Faktor versenyzőit, hogy egy hét alatt képesek megtanulni a dalszövegeket, a hozzájuk tartozó koreográfiát, és mindezt a kamerákkal összhangban elő is tudják adni. Azért én alakítom a klipben PSY-t, mert a csapatból én tudtam egyedül megtanulni a mozgást, de amint a kamera elindult, el is felejtettem. Nem volt egyszerű, mert ez valójában egy táncmozdulat, nem elég csak össze-vissza ugrálni. Szerencsére a hajam is hasonlít az eredeti előadóéhoz, napszemüvegben pedig nem látszik, hogy nem ferde a szemem” – tette hozzá Győző.

 

Sipos Peti jó barátságot ápol ugyan Keresztes Ildikóval, de az ő bőrébe bújt az új klip kedvéért.

„Keresztes Ildikó régi jó barátom, a klipforgatás után nem sokkal fel is hívott, hogy látja megint őt cinkeljük. Persze megnyugtattam, hogy mi nem akarunk neki rosszat, csak finoman karikírozzuk az X-Faktort. Ezzel Ildi is tisztában van, ahogy ő fogalmazott »állatok vagyunk«, és nagyon várja a végeredményt” – árulta el Sipos.

 

Peti azt is elárulta, hogy komoly és precíz munka előzte meg a klipforgatást.

 

„A maszkmesterek választották ki, hogy melyikünk kit alakítson, a rendező, Indián pedig rengeteg instrukcióval látott el minket. Malek Miki merev tartása, Feró lazasága, Ildikó arcmimikája… mindenre oda kellett figyelni. Persze nem csak a zsűri, hanem sok versenyző is feltűnik majd a klipben. Wolf Katit például Uszi alakítja, aki mióta lefogyott, rendesen jó csaj lett. Megjelenik még többek között Ördög Nóra, Csobot Adél, Stone, a PJZ, Takács Nicolas valamint Zámbó Krisztián is, de nálunk ő nem jut tovább” – viccelődött a zenekar frontembere.

 

A klip december 2-án debütál és felcsendül majd a fiúk december 28-i Syma csarnokbeli nagykoncertjén is, amire a nyolc kan már most nagy erőkkel készül.

 
Forrás: RedLemon
Írta: Csákó Zsuzsanna
2012.11.21.
Mondd el a véleményed

Beliczai Balázs Hiller Istvánnal és Baló Györggyel tölti az előszilvesztert!

Huligánok a Tacubában!