Beliczai Balázs Hiller Istvánnal és Baló Györggyel tölti az előszilvesztert!

Hirdetés

Pezsgő, virsli, lencse és kocsonya – a legtöbb ember gondolatai a tipikus szilveszteri étkek körül forognak az óév végén, vagy számot vetnek életükről. Beliczai Balázs azonban nem dől hátra karosszékében elmélkedni, ilyenkor pörög a leginkább, szerinte az év végi fellépések hangulata semmihez sem fogható. Bödőcs Tiborral való közös megmozdulásával már most előszilveszteri estjére gyúr, ahol többek között Hiller István és Baló György is megfordul vendégként a színpadon.


Beliczai Balázs számára nagyon fontos időszak az év vége, gőzerővel készül nagyszabású Dumaszínházas előszilveszteri fellépésére. Soron következő, november 27-i, Bödőcs Tiborral való közös estje is amolyan előgyakorlat, amellyel közönsége rekeszizmait edzi.

„Élő audiokomment show! A magyar televíziózás mélypontjainak csúcsait elemezzük, meglepően magas poénsűrűséggel. Kommentálunk, évődünk, tréfálunk, borzoljuk a kedélyeket, eloszlatjuk a tévhiteket, mondjuk ki: megváltjuk a világot! Ilyen még nem volt! Ha volt is, nem ilyen volt!” – mesélt lelkesen Bödőcs kollégával közös estjének részleteiről a humorista, akinek a szilveszter a non plus ultra, amelyet azonban nem szórakozással, hanem munkával ünnepel. Balázs ráadásul nemcsak az óév utolsó napján lép fel, hanem az előszilvesztert is azzal tölti, hogy másokat szórakoztasson.

Hirdetés

Hogy miért olyan fontos Balázs számára egy-egy év végi fellépés, a következőket árulta el: „Számomra a szilveszter az év csúcspontja! Ilyenkor is fellépek, mert még önfeledtebb a közönség, még parádésabb a hangulat! Éppen ezért prémiumkategóriás idiotizmussal készülök az év utolsó előtti napján a Dumaszínházban. Zenés, de nem táncos mulatság lesz! A legnagyobb slágerek csendülnek fel – Hiller István, Baló György és más ismert személyiségek hangján, élőben!” – árulta el különleges előszilveszteri fellépéséről a humorista, akinek december 30-án este Kiss Ádám lesz segítségére a Corvin sétányon a hangulat fokozásában.

Forrás: RedLemon
2012.11.21.
 
Mondd el a véleményed
alt

Szuromi Bettina: “A tehetségkutatók nem az én világom”

Az X-Faktor az Irigy Hónaljmirigy áldozata lett!