Az X-Faktor igazi nyertese nem Kocsis Tibi?

Hirdetés


Noha a tehetségkutatóban Kocsis Tibor nevét hirdették ki győztesnek, mégis Muri Enikő az, aki a legtöbbet elért idáig. A fiatal lány profitált a legtöbbet a műsorból. Színházi sikerei mellett első dalával is tarol.

Hirdetés

A Való Világ fináléjában láthattuk először mindkét énekes első dalát, de a legnépszerűbb videó megosztó oldalon Enikő: Késő már című dalát már négyszer annyian nézték meg, mint Tibi: Lásd a csodát című dalát.

Hirdetés


Szirtes Tamás, a Madách Színház igazgatója igazi őstehetségnek tartja Enikőt. Az Én, József Attila című darabra áprilisig már minden jegy elkelt. Enikő játssza az egyik főszerepet, és nagy sikert aratott a színházban is. Természetesen az X-Faktor finalistája nem csak színházban lép színpadra. Nem rég Erdélyben koncerteztek az X-ek. A következő X-Faktor show március 31-én, szombaton, Pápán lesz.

Enikő egykori mentora, Nagy Feró szerint a lánynak külföldön is nagy sikere lehet. Úgy véli a műsorban elért helyezés még nem döntő hosszú távon.

Muri Enikő mellett erre jó példa Gyurcsík Tibi, aki elsőként esett ki a műsorból, de nem adta fel, és az Eurovízió legjobb nyolc dal énekese közé is bejutott.

Feró is nagyon büszke mentoráltjára, és nagy tervei vannak Enikővel. Ugyanis világsztárt akar belőle faragni. A rocker már elkezdte összegyűjteni a csapatot, akikkel ezt a lehetetlennek tűnő elképzelést szeretnék megvalósítani.
Sok sikert az énekeseknek!

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.03.06.
Forrás: Bors

Mondd el a véleményed

David Hasselhoff már megint megőrült!

Baricz Gergő: “Ha ki is töröm a bokám, nem zavar!”