David Hasselhoff már megint megőrült!

Hirdetés

 


Az egykori Baywatch és Knight Rider sztár már évek óta botrányairól híres. David Hasselhof énekesi karrierje csupán Németországban volt igazán kimagasló. Az alkohol problémákkal küzdő színész megint kiverte a biztosítékot. Ugyanis legutóbbi koncertjén Adolf Hitlerként öltözve lépett színpadra.

Hirdetés

Hirdetés

Nos, valószínűleg nem szerzett sok rajongót a Harmadik Birodalom vezetőjeként beöltözött Hasselhoff. Tény, hogy ez és az ehhez hasonló produkciói mindig nagy port kavarnak. A részegen hamburgert zabáló énekesnek megint sikerült meglepnie a közönséget. Őrültségei miatt feltételezhetjük, hogy valahol a világban egy pszichiátriai ágy sírva könyörög David Hasselhoffért. Talán megártott neki a beszélő autó, de megnyilvánulásain ő felhőtlenül jól szórakozik.

Viszont a londoni IndigO2 stadion közönsége egyáltalán nem találta szórakoztatónak a farsanginak nem nevezhető produkciót. Ami igazán nagy felháborodást okozott, az, amikor náci karlendítésekkel is feldobta megjelenését. David botrányos viselkedése és jelmeze nemcsak a helyszínen lévőket sokkolta, de világszerte nagy vihart kavart, és sokan lélektelen elmebetegnek titulálták a közösségi oldalakon.

A közel hatvan éves médiajelenség egyébként nem a politikai elveit fejezte ki öltözékével, csupán a Producerek című musical dalainak előadásához kellett a Hitler-maskara. De egy olyan ember, aki német felmenőkkel rendelkezik, azért mindig elég nagy veszéllyel jár magában a náci egyenruha felöltése.

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.03.06.

 

Mondd el a véleményed

Vastag Balázs és a Divatikon Kvíz

Az X-Faktor igazi nyertese nem Kocsis Tibi?