Barney Stinson nem csajozik többé?

Hirdetés


Barney igazi nőcsábász. Az Így jártam anyátokkal dumagépe „legendás” a csajozási módszereiről. Nem úgy, mint az életben. Hiszen az őt alakító Neil Patrick Harris nyíltan vállalja homoszexualitását.


A sorozatot nézve nem is gondolnánk, hogy Barney az életben épp az ellenkezője annak a karakternek, amit játszik. Harris már több mint 5 éve él párkapcsolatban, David Burtka-val. A pár olyannyira szereti egymást, hogy már az eljegyzés is megvolt, és már nagyon várják, hogy összeházasodjanak. A HIMYM sorozat Barney-ja valószínűleg már csak a szerep kedvéért fog csajozni. Neil és barátja, vagy inkább, ahogy ők hívják egymást: “jobbik fele”, David Burtka nemrégiben elmondták miért is szeretik egymást, és hogyan találtak egymásra. Burtka szinte nem tud lélegezni sem Harris nélkül. Viszont azzal is tisztában van, hogy ők sem egy tökéletes pár. “Semmi sem tökéletes” – mondta. “A kapcsolat egy munka, ami folyton változik. Igaz több a jó, mint a rossz. Van egy jó receptünk a csodálatos párkapcsolatra, de nem akarunk úgy tenni, mintha minden tökéletes lenne. Mi csak próbáljuk pozitívan, szeretettel élni az életünket.”

Hirdetés


Harris vallomása a találkozásukról:

“Egy nap futottam egy barátommal, Kate-tel, aki akkor ezzel a komor, James Dean típusú bőrkabátos fickóval volt. Azt hittem ő Kate pasija, mondtam is neki, hogy szép munka! Erre ő: “David? Ő nem az én csapatomban játszik, de van barátja” – mosolygott. “Szóval innentől kezdve csak ő lebegett a szemem előtt, és csak reménykedtem, hogy egy nap a csillagok állása is úgy akarja, hogy újra találkozzak vele. Ekkor Kate meghívott egy partyba, ahol David is ott volt. Én egész este csak dadogni tudtam, nem tudtam levenni a szemem róla. Klasszikusan szexi, igazi férfi tele energiával.” “Néha nagyon szerelmes vagyok David-be, szeretem tetőtől talpig, de néha elgondolkozom azon, hogy vajon működni fog-e kettőnk közt ez a dolog. Annyira egyformák vagyunk. Ugyanaz a cipőméretünk, a ruhaméretünk, magasságunk, és súlyunk is. Mindkettőnknek Ikrek a csillagjegye. A családról is ugyanaz az elképzelésünk. Viszont az információk feldolgozásában teljesen szemben állunk.” – mondja Harris. “Emlékszem a húszas éveim közepén az ágyban fekve gondolkoztam azon, hogy még soha nem fürödtem együtt senkivel, soha nem volt hosszú távú kapcsolatom se. Azt gondoltam, mindig egyedül leszek. Szerencsére a világ megváltozott, és New York egy sokkal jobb életet hozott számomra.”

Hirdetés

Az eljegyzésről:

“David öt évvel ezelőtt minden áron meg akart állítani azon az utcasarkon, ahol először találkoztunk. Majd térdre ereszkedett, én pedig annyira megijedtem, hogy rögtön mondtam: “Igen”, de azt se tudtam mire. Aztán megkaptam tőle a gyűrűt, amit nagyon szeretek. Majd egy évvel később Santa Monicában én is eljegyeztem őt. Ez már 4 éve volt.” Neil nem szereti, ha partnerének hívják David-et. “Ez olyan mintha valami közös vállalkozást működtetnénk együtt, vagy cowboyok lennénk. A ‘barát’ kifejezés sem tetszik, azt addig használtuk, míg két hete nem ismertük egymást. Inkább azt mondjuk, hogy a ‘jobbik felem’. De jobb lenne azt mondani ‘a férjem’.”

A meleg házasság már legális New York-ban, így az esküvő gondolata később meg is valósulhat.

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.02.22.
Mondd el a véleményed

Muri Enikő első dala a fináléban

Csányi Sándor megtalálta az igazit?