Csányi Sándor megtalálta az igazit?

Hirdetés

A korában nőcsábász hírében álló sármos színész úgy tűnik megszelídült. A sokáig agglegényként élő színész lehet, hogy megtalálta az igazit.

Hirdetés

A hírek szerint Csányi Sándor egy nála tizenegy évvel fiatalabb kolléganőjébe, Tenki Rékába szerelmes, aki a Katona József Színház ifjú tehetsége. A pár egy rendezvényen nemrég együtt mutatkozott, az ismerősök szerint pedig idilli a kapcsolat kettőjük között. és már össze is költöztek. A fiatalok a Poligamy című film forgatásán ismerkedtek meg, és most már nem csak a filmben alkotnak egy párt, hanem a való életben is. A szerelmesek eddig nem beszéltek kettejük kapcsolatáról, de a kollégák szerint már két éve boldogok együtt.

Hirdetés

Csányi Sándor, a Radnóti Színház szívtiprója foglalt! Ezúttal azonban úgy tűnik, ez nagyon komoly ahogy az élet forgatókönyve írja. “Csányi már Réka vidéken élő szüleivel is megismerkedett, akik elfogadták lányuk választottját. A színész ugyanis bebizonyította, hogy közte és Réka közt nem múló fellángolásról, futó kalandról van szó, hanem valódi és mély érzelmekről” – mondta el a BEST magazinnak egy ismerős. A 24 éves színésznő ráadásul már találkozott Sándor kisfiával, Misivel és sok közös programot szerveznek hármuknak. Ismerősei szerint Csányi fülig szerelmes, mert most máshogy gondolkodik a szerelemről és Rékáról. Olyannyira komoly a dolog, hogy állítások szerint Sándor titokban már eljegyezte kedvesét és ezt talán hamarosan hivatalosan is megpecsételik. 

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.02.22.
Mondd el a véleményed

Barney Stinson nem csajozik többé?

Varga Viktor megújult!