Baronits Gábor a magas nőkre bukik

Hirdetés

 

A legsármosabb pasik vallanak az ideális nőről

 

Hirdetés

Tehetségesek és jóképűek, de vajon milyen nők a gyengéik? A Glamour Women of the Year legsármosabb férfi kategóriájának jelöltjei elárulják, hogy mi az, ami igazán megfogja őket a gyengébbik nemben.

 

Idén többek között Baronits Gábor, Éder Krisztián és Kállay-Saunders András is esélyes, hogy a hatodik Women of the Year legsármosabb férfinak járó díját hazavigye. Gábornál nem utolsó a látvány, de intelligencia híján nehezen rúghat nála labdába bárki. Krisztiánt egy vonzó tekintet ragadja meg leginkább, míg András a természetesség híve.

 

Hirdetés

Fotó: TV2

„Mindig más tetszik meg egy nőben, de az intelligens és érdekes személyiségű nők tudnak igazán megfogni. Persze egy szép fenéknek melyik férfi tudna ellenállni.” – jegyezte meg poénosan Baronits Gábor. „De például egyáltalán nem zavar, sőt szeretem a magas nőket.” – tette hozzá a Jóban Rosszban színésze, aki az egészséges életmód mellett, a munkára is nagy hangsúlyt fektet. „Szeretnék minél többet dolgozni, mind színpadon, mind a forgatásokon. A testmozgás is a mindennapjaim része, de továbbra is a család számomra az első.” – mondta Gábor.

 

„Külsőre mindig az arc az első, amit megnézek egy nőn. Legyen természetes, nem szeretem a mű Barbie babákat. E mellett nagyon fontos, hogy vicces és jószívű ember legyen, akiben nem csak a szerelmemet látom, hanem legjobb barátomat is.” – vallott az ideális nőről Kállay-Saunders András, aki azt is elárulta mivel tartja magát formában. „Heti ötször kondizok, és figyelek arra, hogy mit eszek. Amikor jó formában vagyok, akkor sokkal jobban érzem magam a színpadon is.”– tette hozzá az Eurovízió elődöntőjébe jutott énekes.

 

„Egy nőnek szerintem a szeme, ami sok mindent elárul. A tekintet, és az ehhez párosuló attitűd az, ami számomra elsődleges.”– vélekedett Éder Krisztián, aki már másodjára száll ringbe a legsármosabb férfinak járó Glamour díjért.

 

Baronits Gáborra, Éder Krisztiánra, Kállay-Saunders Andrásra, valamint a GLAMOUR Women of the Year 2014 többi jelöltjére március 11-ig lehet szavazni a www.glamouronline.hu oldalon.

 

Mondd el a véleményed

Új tag a Bëlgában

Hős lelkű rágcsálók avagy A mogyoró-meló kritika