BATTLE OF THE YEAR – AZ ÉV CSATÁJA (6)

Hirdetés

 

Főszereplők: Josh Peck, Josh Holloway, Chris Brown, Caity Lotz. Fényképezte: Michael Barrett. Látvány: Chris Cromwell Írta: Brin Hill, Chris Parker. Rendezte: Benson Lee

 

Hirdetés

Hirdetés

1990 óta minden évben megrendezik a breaktáncos-csapatok világkupáját. A nyaktörő mutatványok, a gyors ritmusok és a testet gyötrő feladatok világában ez a legnagyobb, legkeményebb, legtekintélyesebb viadal.

Itt indul néhány esélytelen srác. Új edzőjük (Josh Holloway – Lost) elhiteti velük, hogy az embertelenül kemény munka és a mindent félresöprő elszántság akkor is a profik közé emelheti őket, ha látszólag reménytelen a helyzetük. Hiszen a bajnokságra a

legnagyobbak jönnek el.

 

Nézd meg a premier vetítés után készült interjúnkat Qkával és a Hősökkel:

 

 {youtube}0SJa2tgbMcw{/youtube}

 

Hőseink azonban mindent bedobnak… és megforgatnak és felemelnek és átfordítanak és feldobálnak. A versenyzők között pörög Caity Lotz (Lady Gaga, David Guetta és Selena Gomez klipjeinek táncosa), Terrence Jenkins, aki hat éve Amerika legmenőbb klipversenyének házigazdája és Chris Brown!

 

A filmet elképesztő táncjelentek és szemkápráztatóan látványos show teszi teljessé – csupa sztárjelöltből álló táncos csapat magával ragadó története csak a ráadás!

 

Mozibemutató: 2013. november 28.

Eredeti cím: Battle of the Year

Színes, szinkronizált amerikai film

Műfaj: táncos / zenés

Gyártó: Sony Pictures

Játékidő: 109 perc

Korhatár: 12E

Facebook:

https://www.facebook.com/MozICom

Előzetes:

 {youtube}BlpismI99Oc{/youtube}

 

Mondd el a véleményed

Közös ünneplésre hív mindenkit a Bolyki Soul & Gospel

Gyurcsík Tibor: “Változz, ne átkozz!”