Bel Ami- A szépfiú. Robert Pattinson így csábít el minden nőt!

Hirdetés


Robert Pattinson legújabb filmjében többet mosolyog és szexel, mint eddig bármikor. Egy lehetőségekkel teli városban szerencsét próbál az ifjú és sok nő számára ellenállhatatlan férfi. Aki, ennek tudatában csábítja el sorra a nőket.

Georges Duroy (Robert Pattinson – Alkonyat, Cosmopolis, Harry Potter és a Tűz Serlege) fiatal, jóképű, nagyon ambíciózus fiatalember. Leszerelt katonaként egy huszadrangú párizsi újságnál kap állást, s mivel nagyon rossz anyagi körülmények között él, bármit megtesz a kiugrásért. Külseje és sármja ellenállhatatlanná teszi – bárkit kihasznál, hogy a társadalmi ranglétrán egyre feljebb kerüljön. Törtetését három állandó partnere segíti. Már-már rajongásig fajul némely viszony a nők részéről. Az egymásról eleinte mit sem sejtő hölgyek végül az 1890-es évek egyik legsikeresebb férfijává emelik Georges-ot. A kezdetben kellemesnek ígérkező erotikus kalandok a férfi gátlástalansága révén egyre veszélyesebbekké válnak. Míg a nők csak a Szépfiúként emlegetik, a férjeknek ő lesz a legfőbb ellenség…

Hirdetés

A Bel Ami Guy de Maupassant azonos című, 1885-ben írt regénye alapján készült. A nagyrészt Budapesten forgatott romantikus dráma szereplőgárdája kiemelkedő: Robert Pattinson partnereiként Uma Thurmant, Kristin Scott Thomas-t és Christina Riccit láthatjuk. A film hasonló módon építkezik, mint a hatalmas sikert aratott Veszedelmes viszonyok – a történeten átívelő intrika és a túlfűtött szexualitás mellett ízelítőt kapunk abból is, hogy kis tehetséggel és vonzerővel milyen magasra kerülhet valaki.

Hirdetés


Rendezte:

Declan Donnellan és Nick Ormerod

 

Szereplők:


Robert Pattinson

(Alkonyat / Cosmopolis / Harry Potter és a Tűz Serlege / Vizet az elefántnak)

Uma Thurman

(Kill Bill 1-2. / Gattaca / Veszedelmes viszonyok / Ponyvaregény / Vonzások és állatságok)

Kristin Scott Thomas

(A másik Boleyn lány / Az angol beteg / Keserű méz / Négy esküvő és egy temetés / Lazacfogás Jemenben)

Christina Ricci

(Pan Am-sorozat / Az álmosvölgy legendája / Félelem és reszketés Las Vegasban / Adams Family 1-2.)

Colm Meaney

(Törvénytisztelő polgár / Méregzsák / Promenád a gyönyörbe)

 

Hossz: 102 perc

Gyártási év:

2012

Korhatár: 16

 

Forgalmazó: Ristretto Distribution

Magyarországi bemutató: 2012. július 5.

Mondd el a véleményed

Új Avatar-hírek Sigourney Weavertől

A Vámpírnaplók 4. évadja új szereplőkkel készül!