A Vámpírnaplók 4. évadja új szereplőkkel készül!

Hirdetés


Pár hét múlva Atlantát ellepik a vámpírok. Ugyanis a Vámpírnaplók 4. évadának forgatása kezdetét veszi. Úgy hírlik, Mystic Falls városa új szereplőkkel bővül.

Hirdetés

Hirdetés

Két olyan karakter érkezik a sorozatba, akik nagy valószínűséggel meghatározó személyiségei lesznek a 4. évad első felének. April, a 16 éves lány visszatérése nagy meglepetést okoz a szereplőknek, akit Jeremy és Elena a gyerekkorukból ismertek. Mivel pár éve Aprilt egy távoli magániskolába vették fel, így nem találkoztak. Azonban amikor a családjából meghal valaki, elhatározza, hogy visszatér Mystic Fallsba. Tehát a lány még gyászolni fog, amikor színre lép. Nos, azt még nem lehet tudni, hogy milyen emberfölötti képessége van. De az biztos, hogy okosabb annál, mint amilyennek elsőre hisszük.


Bár a producerek még keresik az „irtó szexi Connor” szerepére a megtestesítő szereplőt. Aki egy “jól képzett gyilkoló gép” képében fog feltűnni. Szóval ismét egy fenyegető ellenség fogja felforgatni az amúgy sem átlagos Mystic Fallst.


Julie Plec, a sorozat producere elárulta azt is, hogy a 3. évad végén vámpírrá változott Elena olyan akadályokkal néz majd szembe, mint egykor Stefan. A vámpírság miként változtatja meg a személyiségét és érzéseit, hogyan tudja eltitkolni mi lett ő valójában? Hogyan tudja vámpírként a középiskolások életét élni.

Klaus, aki meg is halt, meg nem is, Tyler testében tartózkodik, így megmarad a lehetőség, hogy egy újabb csavarral fokozzák az izgalmakat. Ahogy megszokhattuk, mindig váratlan fordulatokkal rukkolnak elő a sorozat írói. Tény, hogy Elena vérszívós szerepe meghatározó lesz ebben az évadban. Emellett több karakter történetébe is mélyebben bele láthatunk majd. Érettségiznek és bele vágnak a nagy betűs életbe, amire már nyilván edződtek a vámpírok, vérfarkasok, boszorkányok világában. Hogy mit kezdenek majd az életükkel? Nos, az októbertől induló új évadból megtudhatjuk.


Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.06.29.
Mondd el a véleményed

Bel Ami- A szépfiú. Robert Pattinson így csábít el minden nőt!

Nem tùlzàs? Sharon Stone àtlàtszò blùzban flangàlt