Bemutatkozik a RSTIFY formáció

AZ RSTIFY (ejtsd Áresztifáj) 2016-ban alakult meg. A csapat 2 lányból és egy fiúból áll: Gyuris Rita, Tigli Hande Tímea, és Farkas Sándor a csapat tagjai. Feldolgozásokat hallhatnak a nézők, de hamarosan saját dalokkal is megörvendeztetik a kedves nagyérdeműt. Rita, Timi és Sanyi külön-külön is jó ideje énekel már, de együtt nagy dolgokat várhatunk tőlük, mint RSTIFY formáció.

-Mi a megalakulásotok története, hol találkoztatok?

-2016-ban találkoztunk a Bredd Rádió által szervezett Sztárnak születtem tehetségkutatóján. Én ( Timi) mint szervező, Sanyi és Rita, mint versenyző vettünk részt a versenyen. Már akkor felfigyeltem iszonyatos tehetségükre. Emberileg nagyon közel kerültünk egymáshoz a verseny alatt, szinte már testvéri szeretet alakult ki közöttünk. Szeptember 30.-án volt az első koncertünk, egy Musical Est, akkor jöttünk rá, szakmailag is egy hullámhosszon vagyunk. Elkezdtünk közösen dalokat tanulni, folyamatosan jöttek a fellépések, ahova mindhármunkat kértek. Nagyon sok visszajelzést kaptunk, hogy jók vagyunk így együtt, kiegészítjük egymást. Úgy döntöttünk, ezek után megpróbáljuk csapatban. Eddig úgy tűnik, működik.

-Eddig mennyi fellépésetek volt?

-Hála istennek, az elmúlt időszak munkával telt, nagyon sok felkérésnek tettünk eleget. Büszkék vagyunk arra, hogy néhány jótékonysági rendezvényen is felléphettünk. Mindenhol nagyon jól éreztük magunkat, szerencsére az összes helyen szerettek bennünket, és pozitív visszajelzéseket kapunk, amelyek erőt adnak nekünk a további folytatáshoz.

-Mik a terveitek?

-Tervekből iszonyatosan jól állunk. Néhány dologról babonából nem szeretnénk beszélni. Annyi biztos, hogy januártól minden 2. héten töltünk fel cover videókat, a youtube csatornánkra, illetve a facebook oldalunkra, amelyeken mai retro magyar, angol dalok lesznek hallhatóak a saját előadásunkban, és melyek rengeteg meglepetést tartogatnak a jelenlegi és a jövőbeli követőink számára. Természetesen terveink szerint saját dallal is debütálni szeretnénk. December 28.-án 20:00-kor a Yes Pubban Karácsonybúcsúztató koncertünk lesz, illetve január 14.-én hatalmas retro bulit csapunk, 19:00-tól a Zeg Zug nevezetű szórakozóhelyen. A többi legyen meglepetés.

Egy másik projekten is dolgozunk, a neve Bredd Rádió Musical Group, melynek a szülőatyja Jónás Barnabás. Közismert musical dalokat hallhat a nagyérdemű. Tagjai: Makrai Pál, Gábor Péter, Gyuris Rita, Vincze Fruzsina, Tigli Hande Tímea, Farkas Sándor. Ezeken a fellépéseken is sok szeretettel várunk Mindenkit.

-Mire van szükségetek az álmaitok eléréséhez?

-Nyilván nagyon sok alázatra kitartásra, szorgalomra van szükség, hiszen ez a 3 dolog az alappillére a sikerhez vezető útnak. Szükséges a szerencse is természetesen, hogy jókor legyünk jó helyen.

Mindig szerénynek kell maradni. Soha nem értettük azokat, akik kezdő énekesként nem ragadnak meg minden lehetőséget, hogy megmutassák magukat. Soha nem lehet tudni, kivel találkozol. Ha minden fellépésen 10 emberből 1 ember már azt mondja, hogy figyelni fogja, azt, amit csinálunk, akkor jó irányban haladunk. Ha valaki kezdőként csak a pénzt nézi, az már vesztes. Ez így működik.

-Hol vagytok elérhetőek fellépés felkérések céljából?

Facebook: https://www.facebook.com/rstifyofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/rstifyoffical/

-Mit üzentek, mint fiatal trió csapat az újévre a divatikon.hu olvasóinak?

-Kívánunk mindenkinek gazdagságban, szeretetben, egészségben és sikerekben gazdag újesztendőt. Kívánjuk, hogy teljesüljön mindenki álma. Reméljük, hogy sok divatikon.hu olvasóval fogunk találkozni személyesen is az RSTIFY koncertjeinken.

Cikk hír:

Napsugár Anna

siket fotóriporter

Fotók:

RISTIFY engedélyével

Mondd el a véleményed

Januártól mozikban Slemmer Ádám első nagyfilmje a Vakfolt

Megalakult az idei Story Ötcsillag és Díjátadó Gála kuratóriuma