Beszabadultak a királynők a konyhába

 

Magas volt az egy főre jutó szépségkirálynők száma a Vörösmarty téri Boom&Brass étteremben, ahol első ízben rendezték meg a Nagy Gasztro Puccs eseményt, amelyen Szunai Linda, Konkoly Ági és Cserháti Tamara is fakanalat ragadott.


A jó hangulatú versenyen a férfiakat a Voice-ból ismert Gájer Bálint, illetve a Sugarloaf együttes gitárosa, Tóth Szabi képviselte. A sztárszakácsok egy háromfogásos menü elkészítésébe kapcsolódtak be, majd közösen elfogyasztva értékelték egymás szakács tehetségét. A királynőket eddig nem a főzési tudományukról ismertük eddig, de remekül helytálltak, sőt a Boom&Brass csapata szívesen alkalmazná is őket.


A legrutinosabb versenyző Tóth Szabi volt, aki az utóbbi időben több tv műsorban is megcsillogtatta a tudományát, most is nagy lendülettel vágott neki a főzésnek, azonban megkóstolni nem mindegyik ételt tudta. „ Imádok főzni, meg enni is, de most egy speciális fogyókúrán vagyok, és kizárólag csak csirkét ehetek”. Gájer Bálint is örömmel ismerkedett meg a Boom&Brass különleges ételeivel, sőt ígérete szerint gyakrabban is ellátogat ide. A sztárok mondhatni, hogy meg voltak elégedve egymás teljesítményeivel, hiszen jóízűen fogyasztották az elkészült ételeket a verseny végén.

 

Mondd el a véleményed

Gyurcsík Tibor és Kocsis Tibor élő zenés koncertje

ByeAlex, csináld meg jobban, mint bárki más!