ByeAlex, csináld meg jobban, mint bárki más!

Hirdetés

ByeAlex megnyert nálunk egy versenyt. Ő megy ki Malmőbe. Nem az nyert, akire a média számított, nem az nyert, akik arra számítottak, nem a papírforma nyert. Hanem ByeAlex. Van ilyen! A győztesek nem mindig a legjobbak, a legügyesebbek, a legerősebbek közül kerülnek ki. Hanem aki tudja magáról, hogy képes győzni, és ezt el is tudja hitetni a közönségével. Ebben az esetben a közönség szavazata volt a döntő az első helyezettre. ByeAlexet szavazták meg az emberek igen nagy többséggel. Kedves magyar szakemberek és hozzáértők: ennek örülni kellene és nem fikázni folyvást. Fikázni tényleg egyszerűbb, indulatos szavakkal teletömni az internetet a legkézenfekvőbb megoldás az átlag magyar észosztónak. Nálunk nem divat örülni más sikerének, örülni, hogy valaki az esélytelenekből az élre került. Úgy gondoljuk, hogy ilyen csak a mesékben van, no meg Amerikában. Nálunk, akinek csak úgy magától sikerül a felszínre kerülni, azt vissza kell nyomni, agyon kell ütni, anyázni kell és meggyanúsítani valami közönségessel, alávalósággal. Amúgy meg más hangok csendben vannak, kussolnak.
Szeretném akkor megtörni a csendet: ByeAlexnek sikerült, éljen ByeAlex, ő a legjobb magyar énekes az Euróvíziós fesztiválra, a magyar sorstársaink őt szavazták be, sikerüljön neki tovább jutnia! ByeAlex valami olyat tud, amit senki más nem tudott a fesztiválra pályázók között. Tanuljunk ByeAlextől és ne ócsároljuk! Nekem nagyon is tetszik a fiú, mert egy egyéniség, aki kilóg a sorból, egy tehetség, aki nem szabályos, és ami miatt nagyon nagyon szimpatikus: hisz magában, nem játssza meg magát! Eredeti figura, ez a titka annak, hogy ő megy mindenféle protekció nélkül egy 39 országot képviselő megmérettetésre. Byalex, figyelj! Csináld meg, képes vagy rá, nem vagy egyedül, mi is hiszünk benned, csináld meg jobban, mint bármelyikünk!


 

Hirdetés

Mondd el a véleményed

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s tövény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookikat használ. Ha ezzel nem értessz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookik tárolását!

Zár