Bor mámor szerelem 82. rész videa – nézd meg online

Hirdetés

Újabb nagy sikerű romantikus sorozatot kínál hétköznap esténként a Duna. Január végétől a csatornán látható először hazánkban a Bor, mámor, szerelem (Búrlivé víno) című sorozat.

A hagyományos értékekre épült széria a romantika mellett erős drámai történeteket is kínál a közelmúlt közép-európai viszonyai között.

A szomszédos Szlovákia festői borvidékén játszódó széria két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. A történet szerint Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája, Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. A családok történetében régi titok lappang:

Ivan meggyőződése, hogy Stanislav Rozner a család minden gondjának okozója. A két család közötti versengés és gyűlölet ellenére Martin, Rozner fia és Nina, Ivan lánya egymásba szeretnek. Szerelmük azonban erősebb, mint a leküzdhetetlennek látszó családi viszály, a sorozatos intrikák és bonyodalmak.

Hirdetés

2024.05.20., Hétfő 19:45 – 82. rész

Filip tudatja Martin-nal, hogy egy gyermekkereskedelemmel foglalkozó „alapítvány” szemet vetett Kofi-ra és a fiú egyetlen esélye, ha Martin nos emberként megy el érte. Ingrid és Mirka egyre jobban összekovácsolódnak, Mirka számára egyre világosabb, hogy Tóth őt használja fel, hogy sakkban tartsa nővérét. André szándékosan letörli Nina telefonjáról Martin üzenetét.

Sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalán

Nézd meg – Bor mámor szerelem

The post Bor mámor szerelem 82. rész videa – nézd meg online appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Mondd el a véleményed

Bor mámor szerelem 88. rész videa – nézd meg online

Bor mámor szerelem 83. rész videa – nézd meg online