Bor mámor szerelem 88. rész videa – nézd meg online

Hirdetés

Újabb nagy sikerű romantikus sorozatot kínál hétköznap esténként a Duna. Január végétől a csatornán látható először hazánkban a Bor, mámor, szerelem (Búrlivé víno) című sorozat.

A hagyományos értékekre épült széria a romantika mellett erős drámai történeteket is kínál a közelmúlt közép-európai viszonyai között.

A szomszédos Szlovákia festői borvidékén játszódó széria két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. A történet szerint Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája, Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. A családok történetében régi titok lappang:

Ivan meggyőződése, hogy Stanislav Rozner a család minden gondjának okozója. A két család közötti versengés és gyűlölet ellenére Martin, Rozner fia és Nina, Ivan lánya egymásba szeretnek. Szerelmük azonban erősebb, mint a leküzdhetetlennek látszó családi viszály, a sorozatos intrikák és bonyodalmak.

Hirdetés

2024.05.28., Kedd 19:45 – 88. rész

Ivan megtudja, hogy a fiát, Slávo-t bűnözők tartották fogva, akikkel nem működött együtt, de azt senki sem tudja, mi történt, mert Slávo nem tért még magához. Buranovský azt javasolja Igor-nak, hogy jegyezze el Dorota-t, akivel holtpontra jutott a kapcsolata. Karin, mikor megtudja, hogy Miro tönkrement, azonnal elhagyja, de előtte még készít pár fotót a tervrajzról, amit Miro iratai közt talált.

Sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalán

Nézd meg – Bor mámor szerelem

The post Bor mámor szerelem 88. rész videa – nézd meg online appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Mondd el a véleményed

Csukás István: Ki ette meg a nyarat?

Bor mámor szerelem 82. rész videa – nézd meg online