Bor mámor szerelem 86. rész videa – nézd meg online

Hirdetés

Újabb nagy sikerű romantikus sorozatot kínál hétköznap esténként a Duna. Január végétől a csatornán látható először hazánkban a Bor, mámor, szerelem (Búrlivé víno) című sorozat.

A hagyományos értékekre épült széria a romantika mellett erős drámai történeteket is kínál a közelmúlt közép-európai viszonyai között.

A szomszédos Szlovákia festői borvidékén játszódó széria két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. A történet szerint Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája, Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. A családok történetében régi titok lappang:

Ivan meggyőződése, hogy Stanislav Rozner a család minden gondjának okozója. A két család közötti versengés és gyűlölet ellenére Martin, Rozner fia és Nina, Ivan lánya egymásba szeretnek. Szerelmük azonban erősebb, mint a leküzdhetetlennek látszó családi viszály, a sorozatos intrikák és bonyodalmak.

Hirdetés

2024.05.24., Péntek 19:45 – 86. rész

Buranovský nem akarja bevallani a volt feleségének, hogy egészségügyi problémái vannak. Dorota megtudja ezt és aggódni kezd érte, de Salomé tudja, hogyan gyógyítsa meg. Nina dühös, hogy apja leállította a nyomozást, hogy megvédje Slávót. A család így egy fillért sem kap a biztosítótársaságtól. Ivan el akarja adni a részesedését Tóthnak. Slávo azt javasolja Robónak, hogy fogjanak össze Tóth ellen. Robo nem hiszi, hogy tisztázhatja magát a rendőrség előtt, és arra kényszeríti Slávót, hogy ássa meg a saját sírját.

Sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalán

Nézd meg – Bor mámor szerelem

The post Bor mámor szerelem 86. rész videa – nézd meg online appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Mondd el a véleményed

Lara választása 167. rész videa – nézd meg online

Bor mámor szerelem 87. rész videa – nézd meg online