Bor mámor szerelem 87. rész videa – nézd meg online

Hirdetés

Újabb nagy sikerű romantikus sorozatot kínál hétköznap esténként a Duna. Január végétől a csatornán látható először hazánkban a Bor, mámor, szerelem (Búrlivé víno) című sorozat.

A hagyományos értékekre épült széria a romantika mellett erős drámai történeteket is kínál a közelmúlt közép-európai viszonyai között.

A szomszédos Szlovákia festői borvidékén játszódó széria két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. A történet szerint Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája, Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. A családok történetében régi titok lappang:

Ivan meggyőződése, hogy Stanislav Rozner a család minden gondjának okozója. A két család közötti versengés és gyűlölet ellenére Martin, Rozner fia és Nina, Ivan lánya egymásba szeretnek. Szerelmük azonban erősebb, mint a leküzdhetetlennek látszó családi viszály, a sorozatos intrikák és bonyodalmak.

Hirdetés

2024.05.27., Hétfő 19:45 – 87. rész

André megakadályozza, hogy Ivan eladja a részét Tóth-nak. Tóth közli Baxával, hogy a tervük kudarcot vallott. Baxa feladja a harcot. Igor megkéri Dorota kezét, de másnap megbánja. Dorotát zavarba hozza a házassági ajánlat, nem tudja, komolyan gondolta-e Igor. Anna megtudja Zolitól, hogy Martin és Nina szakítottak. Kiderül, hogy Martin családjának fogalma sincs az esküvőjéről Alicával. Anna azonnal kapcsolatba lép Martinnal, hogy tőle is hallja. A nyomozó tájékoztatja Ivant, hogy megtalálták Slávót.

Sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalán

Nézd meg – Bor mámor szerelem

The post Bor mámor szerelem 87. rész videa – nézd meg online appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Mondd el a véleményed

Bor mámor szerelem 86. rész videa – nézd meg online

Budakörnyéki Sörfesztivál 2024 – Budakeszi Fő téri park: infok, programok, fellépők