Budakörnyéki Sörfesztivál 2024 – Budakeszi Fő téri park: infok, programok, fellépők

Hirdetés

Az VI. Budakörnyéki Sörfesztivál Budakeszin, a Fő téri parkban kerül megrendezésre 2024. június 16-17-én. Az esemény gazdag programkínálattal, gasztronómiai különlegességekkel és kézműves sörökkel várja a látogatókat. Többek között fellép a Magna Cum Laude, a Kiscsillag, valamint Péterfi Bori & Love Band​ (VI. Budakörnyéki Sörfesztivál)​​.

A fesztiválon számos sörfőzde képviselteti magát, például a Pécsi Sörfőzde, a Domján Sörfőzde és a Tiltott Csíki Sörmanufaktúra, különféle sörkülönlegességeket kínálva a látogatóknak, beleértve világos és barna söröket, búzasöröket és IPA-kat​ (VI. Budakörnyéki Sörfesztivál)​.

A zenei programok mellett gyerekprogramok is várják a családokat, mint például vidámpark, lufi hajtogatás és játszótér. Ezen kívül jurta sátor és íjászat, valamint görög gasztronómiai különlegességek is megtalálhatók lesznek a fesztiválon​ (VI. Budakörnyéki Sörfesztivál)​​.

Hirdetés

További részletekért és a teljes programért látogass el a fesztivál hivatalos honlapjára

Ez a cikk Budakörnyéki Sörfesztivál 2024 – Budakeszi Fő téri park: infok, programok, fellépők először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Bor mámor szerelem 87. rész videa – nézd meg online

Ötöslottó nyerőszámok 2024. 20. hét – ezeket a számokat húzták május 18-án