Cápák közt vezettek műsort Balázsék

Hirdetés
   
   Igazi világszenzációt vittek véghez a Morning Show fenegyerekei! Sebestyén BalázsRákóczi Feri, a két gyakorlott búvár, és eddig az úszással is hadilábon álló kollégájuk, Vadon Jani a világon először vezetett élő műsort a víz alól, méghozzá cápák és ráják között. Az adrenalinfüggő rádiósok ismét bizonyították, számukra nincs lehetetlen: a föld és levegő meghódítása után Atlantisz birodalmát is uralmuk alá hajtották.                                  

Cápák, ráják, makrélák, polipok, színes halak és korallok voltak Balázs, 
Feri és Jani alkalmi műsorvezető társai egy igazán extrém adásban, amellyel történelmet írtak a Class FM nagydumás rádiósai. A világon még nem volt olyan, hogy három műsorvezető konferenciabeszélgetéssel összekapcsolva élő adást közvetítsen egy vadállatokkal teli medencéből!
 
Balázs és Feri gyakorlott búvár, többször merültek már tengeren. Jani eddig inkább a szárazföldi sportokat részesítette előnyben, azonban néhány búvárlecke után viccelődve merült alá a Tropicarium medencéjében.
 
„Nehéz beszélni a mai élményről, hiszen minden egyes pillanata új volt számomra. „Szkafanderben” lenni egészen friss dolog, ugyanis gyakorlatilag két hét alatt faragtak belőlem búvárt. Elképesztő volt, hogy azok az állatok, amelyeket eddig csak a tévében láttam, most egy karnyújtásnyira voltak tőlem ” – mesélte Jani. „Külön-külön is óriási élmény egy merülés, de hogy Balázzsal és Ferivel együtt vehettem részt benne, leírhatatlan érzés volt” – tette hozzá a Morning Show műsorvezetője.
 
A rádiósok biztonságáról több búvár gondoskodott, ám így is jól megviccelte Balázst egy kíváncsi cápa, aki közel merészkedve hozzá, megcsípte lábát. Veszélyes élményekből egyiküknél sem volt hiány, Feri örömmel asszisztált Jani cápaetetéséhez.
 
„A világon elsőnek lenni mindig gyönyörűséges dolog, pláne, ha ilyen extrém történetről van szó! Ráadásul a mai vállalkozásunk igazi technikai bravúr is. Lehet minket bátran követni!” – élcelődött Feri, aki rettenetesen büszke teljesítményükre.
 
Ennyi őrültség után vajon Balázsék ki tudnak még találni olyat, amiben szintén úttörők lehetnek? Ismerve őket, talán legközelebb a világűrből kívánnak jó reggelt… 
 
Forrás: Red Lemon Media

                                                          

Hirdetés

Hirdetés
Mondd el a véleményed

Már nem akarunk megfelelni senkinek!

Királyi testvérpár a Glamour-on!