Caramel koncert beszámoló

Hirdetés

 

A Divatikon is ott lehetett Molnár Ferenc Caramel teltházas nagykoncertjén. Full teltház fantasztikus hangulat jellmezte a két és fél órás koncertet. A Várt váratlan c. dallal kezdődött a show mintegy 40 perces csúszással, de megérte várni! Caramel kirobbanó formában tolta végig az egész estét. Régebbi Caramel klasszikusokkal Michael Jackson számain át a legutóbbi két lemez sikerdalaival igazi showt kaptunk. Ebben segítségére volt a Csillag születikből megismert Gomez, aki elképesztő mozgásával emelte a show szinvonalát.
A koncert közepén 3 szerencsés lány felmehetett a szinpadra táncolni. A Black or White c. Jacko szám videóklipje elevenedett meg előttünk indiánok, afrikai táncosok és indiai táncosnők személyében a színpadon fantasztikus hangulatot teremtve ezzel. De Bruno Mars Granade c. számának Caramelles átirata is hozta a libabőr érzést!

Hirdetés
 

Hirdetés

Vendégművészek között volt még Trokán Nóri, Norba és Hien is. Nórival a Nagy Duettben is elhangzott, A dal nem hagy el című számot óriási ováció követte. Hien saját dalával a Yesterday-el és a legújabb Rihanna We found love-val készült, aminek a végére Caramel is becsatlakozott igazi partyhangulatot teremtve. Megismerhettük Feri rapper oldalát is, ami után Norba és barátai hip hop világába is betekinthettünk. Caramel végig vidám, jókedvű volt, többször is viccelődött. Megtudhattuk például, hogy anyukájának nem erőssége a beigli sütés, de az idei egész ehetőre sikeredett. A koncert utolsó két produkciója az új lemez címadó dala volt a Vízió, majd ezt követte a mindenki által várt  Lélekdonor. Visszatapsolás után nem maradhatott el a nagy klasszikus, ami Caramelt a zenei pályára küldte immár 8 éve, a Szállok a dallal c. szám. Összegezve az estét egy szinvonalas, tartalmas koncertet láthattunk, mindenki megelégedésére. Örülünk, hogy ott lehettünk! Köszönjük Caramel!

Írta: Kaszás Bence 2011.12.30.

 

Mondd el a véleményed

Tarány Tamásnak nem csak sikert hozott az X-Faktor

Fergeteges koncerttel zárja az évet a Magna Cum Laude