Fergeteges koncerttel zárja az évet a Magna Cum Laude

Hirdetés

 


Az 1999-ben indult zenekar sikerét bizonyítja a platina- és aranylemezek hatalmas koncertsikerek a fesztiválokon, klubokban.  Mind ez megkérdőjelezhetetlen szakmai és közönségsiker. Méltó befejezése az évnek az immár hagyományosnak számító Magna Karácsony. Ott voltunk az év legnagyobb decemberi koncertjén, melyet a gyulai zenekar, a Magna Cum Laude adott. A sláger-gyáros csapat évek óta megrendezi budapesti nagy koncertjét. A tavalyihoz hasonlóan, idén is a Syma Rendezvényközpontban bulizhattunk a Magna slágerekre. A nem rég megjelent Belső Égés című album lemezbemutató koncert hatalmas sikert aratott. Szórakoztató és különleges hangulattal ajándékozta meg a közönséget a zenekar. A Magna Karácsony idén is egy igazi vidéki hangulatú családi mulatság volt. Helyben sülő disznótoros és Magna Pálinka standok segíttették alapozni a hangulatot. Az új album dalai mellett olyan slágerek is felcsendültek, melyek már a közönség kedvenceivé váltak. A srácok megszínesítették a palettát a Színezd újra, az Átkozott nők, Vidéki sanzon, a Főnököm, vagy a Pálinka dal című fülbemászó slágerekkel. Senkinek sem kell bemutatni az együttest, hiszen, szívhez szóló dalaik, emberközeli stílusuk révén sokak kedvencévé váltak alig több mint egy évtized alatt. A teltházas koncerten Mező Misi, Kara Misa, Szabó Tibi, Kilián Imi alkotta együttes idén is kitett magáért. A hatalmas színpad, hang-, fény- és vetítéstechnika segítségével a Magna a Belső Égés dalai mellett sok korábbi slágerrel fokozta az est hangulatát. Emellett különlegesség volt, hogy Szabó Tibi is szólót énekelt. Ahogy Misi fogalmazott: „Tibike nem csak gitározni tud, hanem szíveket összetörni”. Ugyanis egy szívhez szóló dalt énekelt az új albumról, Úgy szeress címmel. 
Hirdetés

Emberközelségüket most is megmutatták, és Misi a közönség soraiban is énekelt mind e közben öleléssel köszönte meg rajongóinak, hogy ennyi szeretetet kaptak az évek során. A fiúk elmondhatják magukról, hogy kortól és nemtől függetlenül népes rajongói tábort tudhat a magáénak. A koncert vége után, akinek még nem volt elég a buliból, az folytathatja a mulatozást a helyszínen. Ugyanis DJ Radnai retro bulija koronázta az estét.
 
– Pályafutásunk talán legérettebb dalai születtek, szeretnénk méltó módon bemutatni és igazán maradandó emlékül adni a rajongóinknak. – mondta Mező Misi egy korábbi nyilatkozatában. Nos, elmondhatjuk, hogy maradandó élmény mindenki számára, aki ott volt a szerdai nagy koncerten. 

Csákó Zsuzsanna 2011.12.30.

Hirdetés

 

Mondd el a véleményed

Caramel koncert beszámoló

Robog az X-faktor live tour!