Carrie Bradshaw tiniként a mozivásznon

Hirdetés

Ahogyan a Star Wars, a Batman vagy az X-men mozisikerek, úgy a Szex és New York is elkészíti a mozifilm-változatának előzmény részét, amikor Carrie Bradshaw még tini volt. Sokáig csak találgatni lehetett, hogy ki fogja játszani Carrie szerepét, de most végre kiderült.


Hirdetés
AnnaSophia Robb neve talán nem tűnik ismerősnek, de ha A Boszorkány-hegy, az Alvajárók, a Hipervándor vagy a Híd Terabithia földjére című filmeket már láttuk, akkor tudjuk, hogy kiről van szó. A 19 éves színésznő játszott már együtt Hilary Swankkel A tíz csapásban, de talán legismertebb szerepe a Tim Burton féle Charlie és a csokigyár Violet-je, ahol még cuki kleopátra hajú kislány volt.

Hirdetés


A Szex és New York az a film, amit nők milliói imádnak, ami sorozatnak indult, majd felkerült a mozivászonra. Az eddig két részes moziváltozat nagy sikert aratott. Az új rész Carrie Bradshaw gimnazista éveit, a korai 80-as éveket dolgozza fel. A tini Carriet már ekkor foglalkoztatják azok a dolgok, mint szex, szerelem, barátság, család. A film megmutatja, hogy a fiatal lány hogyan jutott az apró lépésekből a hatalmas lépés, New York felé. A Carrie naplój
a főszereplőjét alakító színésznő neve már kiszivárgott, a további szereplőket azonban még homály fedi.


Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.02.29.
Mondd el a véleményed

“Háborúzz, ne szeretkezz!” avagy a Kémes hármas szlogenje

Huligán tavaszváró