Christina Aguilera dalt írt az orlandoi mészárlás áldozatainak emlékére

Hirdetés

 

Hirdetés
magyar

Hirdetés

change

Christina Aguilera legújabb, change c. single-ében azokra az emberekre emlékezik, akiket Omar Mateen gyilkolt meg az orlandói Pulse Melegbárban.

Facebook oldalán így nyilatkozott legújabb daláról:

“ÚJ DALOMAT,A CHANGE-t, AZ ORLANDÓI TRAGÉDIA ÁLDOZATAINAK AJÁNLOM

Nagyon lesújtott az a borzalmas tragédia, ami Orlandoban történt.Imádkozom az áldozatokért és azok családjáért.Mint annyian, én is segíteni akarok lenni annak a változásnak, amelyre a világnak oly nagy szüksége van annak érdekében, hogy egy olyan csodálatos, befogadó hely legyen, ahol az emberek szabadon és szenvedélyesen szerethetik egymást.

Egy sokszínű világban élünk, egy olyan korban, amikor a lehetőségek tárháza végtelen, s szólásszabadság van.Azon töprengek, hogy vajon azok, akik annyi szeretetet árasztanak, hogy tudnak oly nagyon gyűlölni?

Bár a bánat súlya most nagyon nyomja a lelkemet, hiszem, hogy sokkal több szeretet árad ebben a világban, mint, amiről tudunk. Újra meg kell tanulnunk szeretni, hogy igenis, egy ember is számít.A szerelmet a szívünkben kell őriznünk. Ahogy egyszer Nelson Mandela mondta: “Senki sem születik úgy, hogy a gyülöli másikat a bőrszíne, a háttere, vagy a vallása miatt .Az emberek úgy tanulnak meg gyűlölni, ha pedig megtanulnak gyűlölni, akkor pedig szeretni is meg lehet őket tanulni, s az emberi szív sokkal könnyebben meg tud tanulni szeretni, mint az ellenkezőjét.”

Mindenki számára ott a lehetőség, hogy szeretetet árasszunk, hogy törekedjünk arra, hogy egyediek legyünk,s tegyünk azért, hogy a dolgok megfváltozzanak – s cél érdekében egyként, szeretetben cselekedjünk.

Részvétem a hozzátartozóknak, gondolatban imádkozom értük.”

angol-amerikaiChristina Aguilera released his new single entitled Change to commemorate the people, who were killed by Omar Mateen in Pulse Gay Bar Orlando.On her Facebook Page, Christina Aguilera added the following to her new song:


 

“Change” by Christina Aguilera is available now for download on iTunes.

Written by: Christina Aguilera, Fancy Hagood, Flo Reutter

Produced by: Flo Reutter

Christina Aguilera, RCA Records, Flo Reutter, Fancy Hagood, Big Machine Music and BMG Platinum Songs US are proudly donating 100% of their proceeds* from each U.S. download sale of the single “Change” on iTunes from June 17 to September 14 to the National Compassion Fund, to benefit the victims and families affected by the Pulse shooting in Orlando. For more information, please visit nationalcompassionfund.org.

*at least Eighty-Five Cents ($0.85) from each download sale of the single featured on this page will be donated to the National Compassion Fund.

Mondd el a véleményed

Új élmény – Plazmabeat újdonsága

Berkes Olivért megihlette a magyar EB-kijutás