Új élmény – Plazmabeat újdonsága

Hirdetés

Új élmény címmel vadonatúj dallal jelentkezik a Plazmabeat csapata, vagyis Grag Velvet és Laczó Niki. A dalt Szombathely közismert kertvárosi részein, a Csónakázótónál és annak környékén forgatták, egy népes baráti társasággal. A forgatásról a zenekar így nyilatkozott: “

“A klipet a nemrég felújított szombathelyi Csónakázótó szigetén forgattuk, május elején. Azokban a hetekben még alig volt jó idő, de szerencsénk volt, hiszen a kitűzött napon pont nagyon szép idő volt. Előtte és utána is rengeteget esett az eső, de azon a napon szó szerint nyári meleg volt. Imádjuk Szombathely minden egyes szegletét és úgy gondoltuk, hogy ez a helyszín tökéletes lesz egy ilyen jellegű nyári dalhoz.

Hirdetés

A klipet és a dalt is szándékosan ilyen könnyen emészthetőre és nyáriasra terveztük, hiszen ilyen dalunk eddig még nem volt, de úgy gondoltuk, hogy már itt volt az ideje, hogy ezt az oldalunkat is bemutassuk a közönségnek. Szeretjük ezeket a tipikus “rádiós” nyári dalokat, hát megpróbálkoztunk vele mi is. Az első visszajelzések alapján, nagyon nagy népszerűségnek örvend már most, így 1-2 nap után is.

A klipben nagyon kedves barátainkat (és rokonainkat) hívtuk meg. Senki nem színész közülük, bár volt, aki már szerepelt videóklipben, de alapvetően mindenkinek ez volt az első ilyen megmérettetése. Voltak olyan személyek is, akik a forgatás napján találkoztak először, de ahogy a klipben is látszik, a nap végére mindenki igazi baráttá volt. Mindenki igazi profiként viselkedett, pedig egy klipforgatás kőkemény munka, még ha a klip nézése közben, nem is annak tűnik.

A klipet egyetlen egy napon vettük fel, délelőtt 10-től este kb. 19:00h-ig. A klipet Riba Márió készítette, aki a korábbi klipjeinket is. Szeretjük a stílusát, nagyon régóta ismerjük, mondhatjuk, hogy már összeszokott csapatként működünk. Ő volt az operatőr és a vágó is, bár Nikivel a vágásban mi is részt vettünk, alapvetően az Ő nézőpontja alapján készült el a klip. A klip rendezését, a jeleneteket és alapvető ötletét Nikivel közösen találtuk ki. A sztori nagyon egyszerű, egy fiatalokból álló baráti társaság gondtalan napját mutatja be, akik szeretik és élvezik az életet.

A jövőbeni terveink közt szerepel, hogy több ilyen és hasonló laza, könnyű slágert készítsünk és ezzel talán szélesebb körben el tudjunk jutni azokhoz is, akik még nem ismernek minket.”

Klipimpresszum:
Zene & szöveg & hangszerelés & master /
Music & Lyrics & Arrangement & Master:
Grag Velvet & Laczó Nikolett

Gitárok: Veiger Csaba

A videót rendezte: Plazmabeat, Riba Márió
Operatőri és vágási munkák: Riba Márió

Köszönet a szereplőknek:
Holdosi Alexandra, Holdosi Szabina, Béry Otília, Horváth Henrietta, Dobó Luca, Agg Ákos, Leiner Leo, Beke Gábor

Producer: Grag Velvet

Plazmapop Records 2016.
Minden jog fenntartva!

Kapcsolat / Contact:
Hivatalos honlap / Official website: http://www.plazmabeat.hu
Facebook: https://www.facebook.com/plazmabeat
Youtube: http://www.youtube.com/user/plazmabea

E-mail: [email protected]

Mondd el a véleményed

Foci EB 2016 – Románia-Albánia: élő közvetítés, live stream

Christina Aguilera dalt írt az orlandoi mészárlás áldozatainak emlékére