Christina Aguilera utálja Justin Biebert?

Hirdetés
A fiatal énekes nem csupán a közönséget osztja meg, de a szakmát is; többen is elmondták más véleményüket a kanadai sztárpalántáról, hol durvábban fogalmazva, hol pedig finomabb módokon. Ez esetben napjaink legnagyobb dívája, Christina viseltetett iránta burkolt ellenszenvvel a The Voice című műsorban.
                                           
Hirdetés
  Justin Bieber szívesen tett eleget annak a felkérésnek, hogy Amerika legnépszerűbb tehetségkutatójában lépjen fel, mint vendég, ám a zsűri közül nem mindenki fogadta kitörő örömmel. Aguilera pofákat vágott a kamerába és kelletlenül váltott puszit a fiúval. Arcán végig látható volt, hogy nem szimpatizál a tinik bálványával.
A történtek megosztották a rajongói fórumokat; egyesek szerint Bieber csak azt kapta, amit megérdemelt, X-tina udvariasan, bár ridegen köszöntötte, ami sokak szerint őszinte reakció volt, és jobb a felesleges jópofizásnál. Mások viszont úgy vélik, hogy Aguilera viselkedése nem volt megengedett.
  Köztudott, hogy az énekesnő kissé távolságtartó és összetett személyiség, de talán az is előfordulhatott, hogy épp rossz napja volt.
2012.04.20
Farkas Clarissa
Mondd el a véleményed

Miss Hungary 2012-ben is!

Hien érettségi lázban ég!