Miss Hungary 2012-ben is!

Hirdetés

Neves újságírók, tévécsatornák és számtalan közismert személy tette színvonalasabbá a Kempinski Hotelben megrendezésre kerülő Miss Hungary 2012 szépségverseny sajtótájékoztatóját.

Hirdetés

Hirdetés

Az eseményt Lukács Sándor színművész szavalata nyitotta meg, majd azt követően

Joó Géza kommunikációs igazgató elmondta, hogy a páratlan rendezvénysorozatnak igen komoly hagyományai vannak hiszen már az első győztesünket a francia köztársasági elnök is . A győztes egy keszthelyi orvos lánya, Simon Böske lett, aki még ugyanabban az évben (február 8-án) 17 ország versenyzője között elnyerte a Miss Európa címet is. A döntő után Gaston Doumergue francia köztársasági elnök telefonon gratulált neki.


Joó Géza továbbá tájékozatatta a jelenlévőket arról, hogy a legszebb magyar nőnek kijáró név egy emberöltőnyi sors átmeneti ragyogási, és mélypontjai után új szervezői irányitással egy modernebb design megjelenéssel újra életre kel

Méltóan régí hírnevéhez a leendő magyar szépség a híres magyar szépség imázs megerősítéséért indul útjára,

A 2012. évi Miss Hungary rendhagyó szépségkirálynő-választás lesz, a szervezők küldtése hogy a Miss Hungary név egyet jelenthessen az intelligens női szépség ideáljával, ezért a szervezők a Capital Marketing Kft minden olyan nemű tevékenységtől ami nem felel meg a cég által megfogalmazott egyértelmű erkölcsi értékével, teljes mértékben elhatárolódik.

Kovácsvölgyi Hajnalka a Miss Hungary 2012 Brand tulajdonosa, versenyigazgató mondotta, hogy idén először történik meg, hogy nem csak magyarországi szépségek indulhatnak a versenyen, hanem a külföldön élő, de magyar állampolgársággal rendelkező lányok is.

Így többek között az Amerikai Egyesült Államokból, Kanadából (Toronto, Montreal), Ausztráliából,) Izraelből, Brazíliából, Svájcból és Svédországból várják a jelentkezőket!

A versenykiírás 2012 május 2-tól látható a www.misshungary.hu honlapján.

Bertók Marianna Maya Miss Hungary 2011 győztese fehér hintón érkezett meg, de már a sajtótájékoztató után a Hello Monday által felajánlott nyeremény kocsijával és az Erno Laszlo szépség angyala által elhíresült luxuskozmetikai csomagjával távozott.

A nagyon jó hangulatú sajtótájékoztatón Rák Kati, Bódy Magdi, Tallós Rita, Szily Nóra is tiszteletét tette, Keresztes Ildikó elmondta hogy a zene mint mindig most is döntő szerepet játszik az életében és most a fellépéseire koncentrál.

Forrás: Miss Hungary

Mondd el a véleményed

Sztárvendéggel közeleg az Unisex Nagykoncertje

Christina Aguilera utálja Justin Biebert?