Cipőre emlékeznek a Sziget nulladik napján

Hirdetés

 

A Sziget fesztivál nulladik napján az idén elhunyt zenész-legendára emlékeznek majd meg a fellépők.

Bódi László Cipő, a Republic frontembere három hétig harcolt kórházban szívbetegségével, de szervezete március 11-én végleg feladta a küzdelmet. Az előadót sztárok tucatjai gyászolták, most pedig a Sziget Fesztivál keretein belül egy emlékkoncertre kerülhet sor, ahol olyan zenészek léphetnek fel, mint Fenyő Miklós, Mező Misi, Nagy Feró, Charlie, a Hooligans, ByeAlex és még sorolhatnánk!

Hirdetés

Hirdetés

Egy vidéki koncert alkalmával a Republic tagja, Boros Csaba így nyilatkozott:  „Augusztus 5-én a Szigeten lesz egy Cipő-emlékkoncert, erről CD és DVD is készül .”

A Fesztivál szervezői egyenlőre még nem nyilatkoztak a témával kapcsolatban, ám meghívójukban ez a szöveg áll:

“A Sziget mínusz egyedik napján az idei évben is magyar slágerek hangzanak fel, hazai sztárok előadásában. Azonban most nem a magyar dalokat ünnepeljük, hanem az idén tragikusan fiatalon elhunyt szerzőjükre emlékezünk. A fesztivál nagyszínpadán olyan közismert és közkedvelt, – generációkat megszólító – dallamok és szövegek csendülnek majd fel Magyarország legendás és népszerű zenészei által előadva, amelyek önmagukért beszélnek. A szereplők a zene nyelvén igyekeznek leróni tiszteletüket és méltó emléket állítani a hazai pop-rock zene egyik legfontosabb alakjának. “

 

Mondd el a véleményed

Nick Cave és a Franz Ferdinand is jön a Szigetre

Odatették magukat a sztárok!