Klippremier: Családias, home videós klippel jelentkezik a fruzsikáS

Fotó: H1 Studió – Hevesi Norbert –https://www.facebook.com/hevesifoto/

Vadonatúj  home videós, igazi családias klippet készített Erdős-Tóth Fruzsina és Tóth Zsolt kettőse, azaz a fruzsikáS. A dalról és a klipről – amelyet az online magazinok közül nálunk hallhatnak és tekinthetnek meg először az olvasóink – az alkotók így nyilatkoztak magazinunknak:

Nem ilyen klipet terveztünk hozzá, de a jelenlegi helyzet ezt hozta. Kihoztuk a maximumot a homemade stílusból.A dal stúdióváltozata nemrég készült el, de jelen helyzetben előreláthatatlan volt, hogy mikor tudunk hozzá klipet forgatni. Így jött az ötlet, hogy tegyük meg most, itthoni körülmények között. A szöveg egy tökéletes pillanatról szól, amit együtt élsz meg a kedveseddel…Mi próbáljuk a mostani összezártságot együtt, boldog pillanatokban megélni, és összekapcsoltuk a dal mondanivalóját egy ilyen videóval.”

A fruzsikáS Facebook oldala:
https://www.facebook.com/fruzsikas
A fruzsikás Youtube csatornája:
https://www.youtube.com/channel/UCq3eM6PxUutKxJoHcwzHGjg

 

Facebook Comments

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s tövény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookikat használ. Ha ezzel nem értessz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookik tárolását!

Zár