Csézy és Gesztesi befejezi a Nagy duettet!

Hirdetés

 

Családi tragédia miatt feladta a versenyzést Csézy (33) és Gesztesi Károly (49) A Nagy Duettben. Csézy a héten elveszítette a nagymamáját, de az énekesnő már napokkal ezelőtt érezte, nagy lesz a baj.

Hirdetés

Hirdetés

– A nagymamám hetek óta kórházban volt, combnyaktörés miatt került be, de időközben kapott egy kétoldali tüdőgyulladást, ami miatt nagyon rossz állapotba került, és már nem tudott tovább küzdeni – mesélte megtörten a Blikknek Csézy.

– Nagyon nehezen teltek számomra az elmúlt napok, és már a vasárnapi adás után eljutottam odáig, hogy minden percemet a nagymamámmal szeretném tölteni, nem tudom ilyen lelkiállapotban tovább folytatni A Nagy Duettet. Nem tudok szerepelni úgy egy szórakoztató műsorban, hogy közben az jár a fejemben, csak érjek már oda a kórházba a nagymamához. Nekem ő volt a mindenem, ő nevelt fel engem, nem volt olyan nap, hogy ne találkoztunk vagy beszéltünk volna. Amikor a kórházban feküdt, a fülébe dúdoltam a dalokat, amelyekkel az adásokra készültünk, és ő mindig drukkolt nekünk – meséli könnyeivel küszködve az énekesnő, aki fogta nagymamája kezét, amikor a kórházi ágyán érte a nyolcvannyolc éves asszonyt a halál. 

– Nemrég volt a születésnapja. Még az utolsó napokban is tudott mosolyogni, azt hiszem, ezt én is örököltem tőle. Most az a dolgom, hogy a temetéssel foglalkozzam, meg tudjam őt gyászolni. A héten lesz a temetés Mezőkövesden, a férje mellé fogják temetni.

Csézy duettpartnere az énekesnőre bízta a döntést, folytassák-e a versenyt.

– Együtt érzek Csézyvel, és bár sajnálom, hogy nem folytathatjuk a műsort, támogatom őt – jelentette ki Gesztesi.

A show-nak azonban mennie kell tovább! A Nagy Duett producere, Illés Gabriella elmondta: még soha nem volt példa arra, hogy menet közben egy páros feladja a versenyt. 

–    A produkció osztozik Csézyvel a gyászában, természetesen megértettük és támogattuk a kérését. Nekünk, műsorkészítőknek ugyanakkor hamar reagálnunk kellett a helyzetre. Hogy ez pontosan mit jelent, hamarosan bejelentjük, annyit azonban már elöljáróban el kell mondanunk, hogy mivel a versenyhelyzet megváltozott, ezért a szavazást 20-án éjféltől huszonnégy órára lezárjuk, és a legutóbbi adástól érkező szavazatok árát jóváírjuk – tette hozzá a producer, aki azt is elárulta, hogy Gesztesi Károly vasárnap este az Egyedül nem megy című számmal nyitja majd meg a műsort, hogy méltóképpen elbúcsúzhasson a nézőktől.

Forrás: Feith Réka– Blikk

 

Mondd el a véleményed

Egy szál rózsa: Cipőre emlékezve

Top 10: A legfurcsább celeb diéták