Top 10: A legfurcsább celeb diéták

Hirdetés

 

Itt a tavasz, legfőbb ideje annak, hogy csúcsformába hozzuk magunkat. Mindig is tudtuk, hogy a sztárok számára ez különösen fontos, ám az eszközeik nem mindennapiak. Lássuk hát a legfurcsább celeb diétákat.

10. Adriana Lima

Hirdetés

Victoria’s Secret angyalnak lenni kemény munka. Adriana Lima az évente megrendezett divatbemutató előtt 9 nappal csak folyadékot fogyaszt, majd az utolsó 12 órában már vizet sem iszik, hogy az összes felesleges kilótól megszabaduljon. Csak azt remélhetjük, hogy nem izzad rettentő sokat!

 

9. Madonna

A popkirálynő néha elkezdi a levegő diétát, ami annyit jelent, hogy van nála étel, de ellen kell állnia annak, hogy megegye. Ő épp csak az evés lényegéről feledkezett meg!

 

8. Jennifer Aniston

A színésznő néha kihagyja a reggelit, és helyette megiszik egy pohár frissen facsart citromlevet. Esküszik rá, hogy ez a legjobb módja a felesleges kilók leadásának. Azonban így indítani a reggelt elég rosszul hangzik!

 

7. Beyoncé

Víz, cayenne bors, juharszirup. Ezeken élt Beyonce 14 napig, mielőtt a Dreamgirls-t forgatta. Tartalmas étrend, nem?

 

6. Snooki

Mikor a reality-sztár elszörnyedt a tükörképétől, elkezdte a Dr. Siegal féle süti diétát. Egyszeri étkezés egy nap, valamint 6 süti, ami elnyomja az éhséget. Nem hangzik túl egészségesnek!

 

5. Reese Witherspoon

A szőke színésznő odavan a bébiételért. Jól látjátok, a diétája reggeli és ebéd helyett bébipapit tartalmaz, viszont este rendes vacsorát eszik.

 

4. Megan Fox

Almaecet és víz minden étkezés előtt? A dögös színésznő azt állítja, ez az egyetlen módja, hogy bomba alakja legyen. A kinézete miatt neki hiszünk!

 

3. Nicole Kidman

A Hideghegy forgatása alatt, Nicole Kidman keményre főtt tojást fogyasztott. Egyet reggel, kettőt este, ha nagyon megéhezett eggyel többet. Elég uncsinak hangzik!

Hirdetés

 

2. Katie Holmes

Répaleves reggel, nyers brokkoli ebédre és vacsorára. Csoda, hogy nem halt éhen!

 

1. Ashley Greene

A színésznő annyit dolgozott a New Moon forgatásán, hogy gyakorlatilag nem jutott ideje az evésre. Ez aztán a diéta!

 

Írta: Wukovics Vivi, 2013.03.21.

Forrás: Posh24

Mondd el a véleményed

Csézy és Gesztesi befejezi a Nagy duettet!

Muri Enikő zokogott – Palvin Barbara cigánykerekezett örömében