Debütált az „új” Rihanna!

Hirdetés

Múlt héten vette kezdetét a 2012-es amerikai X-Factor 2. évada, melyben nemcsak a két új zsűritag okozott meglepetést. Bár Britney Spears, a szőke popkirálynő és Demi Lovato, az újrakezdő tinisztár sokak számára motivációt jelentett a nevezéshez.


Az adás első versenyzője a 21 éves Paige Thomas volt, aki már első ránézésre kitűnt a tömegből. Magenta színű felsője és csizmája, valamint oldalt felnyírt és feltűzött haja nagyon extrémmé tette. Azonban a legfeltűnőbb a közte és Rihanna közt felfedezhető hasonlóság volt. Nem okozott csalódást akkor sem, mikor elkezdett énekelni, hiszen nagyszerűen adta elő Mary J. Blige I’m goin’ down című dalát. Hihetetlen magabiztossággal mozgott a színpadon. Teljesen lenyűgözte a zsűrit, akik a csodálatos és a popsztár jelzőit használták rá.

Hirdetés

A zenei producer L.A.Reid azt mondta neki, hogy egy lányra emlékezteti, aki 5-6 évvel ezelőtt volt az irodájában, aki nem más, mint Rihanna. Paige egyértelmű továbbjutásában egyik zsűritag sem kételkedett, így 4 igennel ment tovább a táborba. A szavazás alatt könnyekig hatódott lányt 3 éves kislánya vigasztalta, aki a produkció végén beszaladt a színpadra és hatalmas ováció közepette ugrott anyukája nyakába. Bátran merem kijelenteni, hogy az X-Factor történetének egyik legjobb válogatása volt. Paige előtt pedig nagyon fényes jövő áll.

Hirdetés

Wukovics Vivien 2012.09.27.
Mondd el a véleményed

Egy Karl Lagerfeld toll segített a Tordasi fogyatékosokon!

Fergeteges bulit csaptak a sztárok a Hot! magazinnal!