Egy Karl Lagerfeld toll segített a Tordasi fogyatékosokon!

Hirdetés

 

 

Magyarország elsőszámú jótékonysági divatárverésén óriási küzdelem árán lehetet megszerezni, azt az S.T. Dupont tollat, melyet Karl Lagerfeld tervezett, és amit a szervezők 1 Ft-os kikiáltási áron bocsátottak a jótékonykodók elé.

Hirdetés

Az ország most már hivatalosan is legnagyobb divatrendezvény vendégei Magyarországon elsőként láthatták Karl Lagerfeld videóüzenetét, melyben a világ legismertebb tervezője, arról mesél, hogyan alkotta meg sajáttervezésű tollát. A legyező formájú exkluzív toll, a MonDupont nevet, kapta, ami magyarul „az én Dupont-omat” jelenti ezzel is érzékelteti a mester ezt az íróeszközt önmagának tervezte. Az aukció legizgalmasabb felajánlása így tehát az Andrássy úti S.T.Dupont jóvoltából hamar gazdára talált, és több mint 200.000 Ft-ért kelt el, így segítve a tordasi fogyatékkal élők mindennapjait segítő, „Jövőt nekik is” Alapítványt.

Hirdetés


– Nagyon megtisztelő volt, hogy egy ilyen ritkaságot bocsáthattunk árverésre, hiszen nem mindennapi esemény, hogy a világ legismertebb divatikonja, ilyen módon hozzájárul egy magyar jótékonysági eseményhez. A toll egyébként nagyon nagy küzdelem árán talált gazdára, hiszen többen versenybe szálltak érte. Hajas László mesterfodrász egészen 180.000 Ft-ig harcolt a tollért, ám egy hazai divatház tulajdonosa elvitte az orra elől, így segítve a fogyatékkal élőket. – meséli a rendezvény főszervezője Végvári Tibor.

 A rendezvényre sosem látott nézősereg látogatott el, és közel 40 perc alatt több százezer Forintot gyűjtöttek a „Jövőt nekik is” Alapítványnak.

2012.09.26.

Mondd el a véleményed

Kefir szakított és kibékült?

Debütált az „új” Rihanna!