Debütál a Kutyafeszt! Kutya karnevál sztárokkal!

Hirdetés

Február kilencedikén, vasárnap kerül megrendezésre az első Kutyafeszt. A négylábúak és gazdáik számára rendezett karneválon a különböző versenyszámok, bemutatók, tanácsadások és egyéb programok mellett a jótékonyság is teret kap. Ugyanis szervezők és a sztárok a Budaörsi Állatmenhely védenceinek ivartalanítására gyűjtenek. A rendezvényen hírességek (Gyurcsík Tibor, Miló Viktória, Tolvai Reni, Kállay-Saunders András, Bíró Ica) fogják zsűrizni az ebek versenyszámait, valamint néhányuk 2-2 dal erejéig színpadra is lép. Így a megjelent közönség bepillanthat Antal Tímea, Kullai Timi, Samu Kriszta Mazsi, valamint Száraz Tamás mini-koncertjeibe. A műsorvezető pedig Abebe Dániel (Back II Black) lesz a délután folyamán.

„Sajnos most időm hiányában nem tudok megfelelően gondoskodással egy kutyust vállalni, de rettenetes haragot vált ki belőlem, amikor valaki felelőtlenül vállal, és utána az utcán végzik a kisállatok. Hihetetlenül kiszolgáltatottak, és ezt rengetegen elfelejtik.” – mondta a Feszt egyik fellépője, az X-Faktorban egykoron feltűnt Mazsi. Az énekesnő édesapja korábban németjuhász kutyákkal foglalkozott, így ő maga mindig is közel érezte magához a kis kedvenceket.

Hirdetés

„Mivel egésznap úton vagyunk, jelen pillanatban nem tudunk kutyát vállalni. Mi ugyanis foglalkozni akarunk vele, és gondoskodni róla. Imádom a kutyákat, és a fiam is nemsokára abba a korba lép, hogy el kezd majd nyaggatni miattuk…  A KutyaFeszt egy nagyon jó kezdeményezés, ami megérdemli a figyelmet és támogatást. Mi ott leszünk és segítünk, amiben tudunk.” – tette hozzá a musical világ egyik nagy kedvence, Száraz Tamás.

Folyamatos tájékoztatás a Fesztivál hivatalos közösségi oldalán: https://www.facebook.com/kutyafeszt?fref=ts

Hirdetés

Mondd el a véleményed

A legjobb énekesnőknek Beyoncé az etalon

Rubint Réka és Schobert Norbi ünnepel!