Rubint Réka és Schobert Norbi ünnepel!

Hirdetés

 

Az idei év nagyon különleges Rubint Réka és Schobert Norbi számára. 2004-ben jelent meg Norbi első könyve, „Norbi titok” címmel. A kötet hatalmas sikert aratott és forradalmi változást hozott az egészséges életmódra vágyóknak. A házaspár az elmúlt években több mint 10,000 aerobic órát tartott, számos könyvük és DVD-jük jelent meg. A Norbi Update Magyarország egyik legsikeresebb vállalkozása lett, bolthálózattal és saját fejlesztésű termékeikkel. Réka és Norbi nevét az egész ország jól ismeri, sőt a tervek szerint az egész világ tudni fog a magyar sikercégről. Jelenleg Magyarországon és Szlovákiában kaphatóak a Norbi Update termékek, de áprilistól már Ausztriában, Romániában, Csehországban és Szerbiában is lesznek üzletek.

 

Hirdetés

Rubint Réka és Schobert Norbi magánéletét szinte az egész ország ismeri. Sűrűn lehet látni őket televíziókban, újságokban a három gyönyörű gyermekükkel, megosztják az életük szép vagy éppen nehéz pillanatait. Arról a kemény, megfeszített munkáról azonban eddig soha nem kaptak az emberek betekintést, amit ők mindennap végeznek, hogy egészségesebbé tegyék a lakosság életét. Rengeteg edzés, tanácsadás és irodai munka kell ahhoz, hogy a Norbi Update ilyen sikeres lehessen, és ennyi emberhez eljusson. 

 

Az idei esztendőt nagyon különlegessé szeretnék varázsolni. Az elmúlt tíz évet akarják megköszönni annak a közel 1 millió rajongónak, akik végig mellettük álltak. A jubileum alkalmából egy tízállomásos roadshow-t szerveznek az ország minden nagyvárosába, novemberben pedig egy hatalmas gálával ünneplik meg az évfordulót.

 

A munka azonban addig sem áll meg. Folyamatosan új termékeket dobnak piacra, hogy bővüljön a kínálat. Még több hazai üzlet megnyitását tervezik, hogy ne legyen az országnak olyan pontja, ahol nem lehet hozzájutni Update termékekhez.

 

Még egy meglepetéssel készülnek idén, ugyanis februártól új műsoruk indul a Tv2-n

„Norbi Update – Az egészség iskolája” címmel, mely minden szombat délelőtt lesz látható. A műsorban hihetetlen fogyási sikertörténeteket ismerhetnek meg, egészséges ételek receptjeit, mozgástippeket is kaphatnak majd a nézők, valamint szerepel a műsorban lélekreform rovat is. Felmerült még továbbá egy magazin kiadásának ötlete is „Norbi Update magazin” címmel, amely negyedévente fog megjelenni, s szerepel majd benne többek között „Dietetikus válaszol” rovat, receptek tápanyagtáblázattal, tornagyakorlatok, „Táplálkozástudomány rovat”, illetve külön rovat a cukorbetegeknek.

 

Hirdetés

Az Update és Norbiék sikere idéntől nem titok, sőt szeretnék, ha a magánéletükön túl, a szakmai törekvéseikről is többet hallanának az irántuk érdeklődők!

 

Mondd el a véleményed

Debütál a Kutyafeszt! Kutya karnevál sztárokkal!

Téli mese