DIVAT ÉJSZAKÁJA A KISCELLIBEN

Hirdetés
Budapest, 2012-07-10: Meghosszabbított nyitva tartás, személyre szóló stílustanácsadás, kiemelkedő magyar tervezők és divatszemélyiségek ruhadarabjainak aukciója 1000 forintos induló licittel és az olasz filmgyár, a Cinecitta egykori sminkmesterének bemutatója. Ezekkel a programokkal várja a Kiscelli Múzeum a divat szerelmeseit július 19-én csütörtökön 18 órától 21 óráig az egykori trinitárius kolostor hűs falai között.
 
   
Hirdetés
A Kiscelli Múzeum a www.fashiondays.hu támogatásával a STREET FASHION MÚZEUM kiállítás keretében újabb programmal, egy Designer Aukcióval kedveskedik a divat szerelmeseinek. Biztosan sokan vágytak már egy-egy híresség, illetve designer egyedi összeállítására. Most mindenki lehetőséget kap arra, hogy elérhető áron megszerezzen egy-egy különleges darabot.

A FashionDays.hu által felkínált Calvin Klein, Trussardi, Chloé, Ungaro és Wolford darabok, valamint a magyar divatszakma alábbi kiemelkedő tervezőinek és képviselőinek ruhái és kiegészítői kerülnek kalapács alá. Az árverésből befolyó összeget a textilgyűjtemény gyarapítására fordítja a Múzeum:
 

Abodi Dóra
Anda Emília
Anh Tuan
Artista
Bujdosó Bianka Our Fashion
DaalaRna
Fashion Days
Fazekas Valéria
Imogen   
Je Suis Belle
KEPP Showroom  
Konsánszky Dóra
Lakatos Márk
Léber Barbara
Makány Márta  
Manier
Márton-Végső
MIMM
NATI 100% PURE IDEA
NUBU
Pataki Ági
Pazicski Showroom
Séllei Lilla
Sziráczky Brigitta
Szputnyik shop
Tamara Barnoff
TheBétaVersion
Tomcsányi Dóri
USE
Zoe Phobic
 
Az est induló programjaként a STREET FASHION MÚZEUM kiállítás kurátorának exkluzív tárlatvezetésén vehetnek részt az érdeklődők, mely garantáltan felejthetetlen élményt nyújt azoknak, akik bővíteni szeretnék divattörténeti ismereteiket. Kisebb pihenőkkel egész este a hg.hu stylistjai (Torma Mária, Tilly Barbara, Gulácsy Vivien, Füster Anett) segítenek a látogatóknak abban, hogy megtalálják saját stílusukat, illetve abban hogy az még egyedibbé váljon.  A hg.hu által biztosított villámtalálkák lehetőséget adnak mindenki számára a leginkább megfelelő fazonok  és színek megtalálásában.

Az est zárásaként egy igazi különlegességgel szolgálnak a szervezők a smink és a szépségápolás kedvelőinek. A Street Fashion Budapest már korábban is elhozta a nemzetközileg elismert divatarcokat a magyar rajongók számára. A mostani est vendége Nicholas N. Jovanovic, sminkmester, Nicolas Make-up Academy (a Cinecitta Film Studio egykori sminkszakértője), aki számos nagy színésznő, így Monica Bellucci és Catherine Deneuve, szépségéről gondoskodott. A szerencsés lányok saját bőrükön tapasztalhatják meg, hogyan  születnek a sztárok, ugyanis Nicholas a közönség soraiból választja modelljeit és mutatja be a hírességek make-up trükkjeit.

Hirdetés

Sem a Street Fashion  Múzeum kiállítás, sem a Designer Aukció nem jöhetett volna létre a www.FASHIONDAYS.hu online vásárlói klub támogatása nélkül, amely a legnépszerűbb divatmárkákat és feltörekvő designerek kollekcióit kínálja igen kedvező áron naponta megújuló akcióiban, ezáltal napi beszerzési forrást jelent azoknak, akik öltözködésükben is meg szeretnék mutatni egyedi stílusukat.

Részletes program:

18.00–21.00 hg.hu stylist villámtalálka: Torma Mária, Tilly Barbara, Gulácsy Vivien és Füster Anett személyre szabott stílustanácsadása
18.00–18.45 Simonovics Ildikónak, a kiállítás kurátorának exkluzív tárlatvezetése a STREET FASHION MÚZEUM kiállításon
18.00–21.00 A STREET FASHION MÚZEUM kiállítás meghosszabbított nyitva tartási idővel, minden látogató számára féláron
19.00–20.00 DESIGNER AUKCIÓ
Az árverést vezeti: Szűcs Péter, a Marie Claire magazin vezető szerkesztője
20.00–21.00 Sminkbemutató: hogyan lehetünk hétköznap is olyan ragyogók, mint a filmsztárok?
Előadó: Nicholas N. Jovanovic sminkmester, Nicolas Make-up Academy (a Cinecitta Film Studio egykori sminkszakértője, számos nagy színésznő, így Monica Bellucci és Catherine Deneuve privát sminkese)
Helyszín: Kiscelli Múzeum, templomtér, 1037 Budapest, Kiscelli utca 108.
Időpont: július 19, 18.00
Belépő: 500 Ft


Mondd el a véleményed

Dancs Annamari: A rajongóimmal mindig igyekeztem egy „egészséges” kapcsolatot ápolni.

Barbs Berry: Mindig szerelmes voltam életem során