Barbs Berry: Mindig szerelmes voltam életem során

Hirdetés
 

Nemrég jelent meg első saját dala, az Endless Night, amelynek videó klipje a minap túl lépte a HÉTezres nézettségi határt. Tudtátok, hogy Barbs Berry egészen HÉT esztendős kora óta énekel? Vagy, hogy mindig is szerelmes volt? Levelet is írt már érzéseiről, ám végül nem adta át a kiszemeltnek. Divatikon Kvíz a fiatal énekesnővel!

Hirdetés

Hirdetés

1. Melyik volt az a dal, amelyet legutóbb meghallgattál? 
Épp a saját dalomat hallgattam meg és örömmel fedeztem fel, hogy átléptük a 7000-es nézettségi határt! (mosolyog)

2. Nyitottál már ki korábban ajándékot, amit neked szántak?
Nagyon szeretem a meglepetéseket, úgyhogy sosem szándékozom elrontani az örömöt, ha ajándékot kapok! Előfordult már, hogy megtudtam véletlenül: mit kapok, és utólag nem is volt olyan jó érzés. Persze gyerekkoromban még ment az ajándékok felkutatása, főleg karácsonykor, de mára levetkőztem ezt a szokásom. (mosolyog)

3. Mit gondolsz a Valentin-napról, s a hozzá hasonlatos ünnepekről?
A Valentin-nap nem nyújt különösebben jó érzést számomra, elég közömbösen állok ehhez az ünnephez. Bár nem rossz ötlet, hogy van egy napja a szerelmeseknek is, ha már minden másnak is van, de nekem ez nem azt jelenti, hogy ilyenkor figyelmesebb leszek a másikkal. Szerintem mindennap Valentin-nap, ha az ember szerelmes. A születésnap, Karácsony persze más, ezek nagyon fontosak számomra, és ügyelek rá, hogy mindig maradandóak legyenek ezek az ünnepek!

4. Tegyük fel, hogy megnyered a lottó főnyereményét. Mi az első dolog, amit megteszel? Mihez kezdenél a nyereménnyel?
Szerintem sikítanék egy darabig, aztán ha elmegy a hangom, elmegyek és rendesen megünnepelem, hogy nem lesz gondom a pénzzel egy jó darabig. (nevet) Persze elsők között még a szűk családdal megosztanám a hírt, majd minden rokonnak elintézném az anyagi gondjait, aztán irány a világkörüli utazás!

5. Hányas voltál a suliban… 
Énekből természetesen mindig jeles. (mosolyog)
Testnevelésből sem volt gondom. Talán csak az utolsó egy-két évben voltam négyes, amikor már nem érdekelt a tesi órára való bejárás.

6. Könnyen ismerkedsz?
Könnyen ismerkedek, ilyen típus vagyok. De persze megvan az a pár ember, aki igazán közel áll hozzám. Most a klip kapcsán sok régi ismerős is írt és megkeresett. Sokan gratuláltak, ami igazán jól esett, és igyekeztem mindenkinek válaszolni pár szót, mert ez nagyon fontos nekem.

7. Mi jut eszedbe az első szerelemről?
Én mindig szerelmes voltam életem során, persze ma már különbséget tudok tenni szerelem és szerelem között. (mosolyog) Hamar fellángolós típus vagyok, de a komoly szerelemhez ennél sokkal több kell, aztán hamar kiderül mennyire is illünk egymáshoz. Az első nagy gyerekszerelem Veszprémhez köt, ahol egy felejthetetlen nyár során szerettem bele egy srácba és mai napig azzal a nyári érzéssel párosul ez a szerelem is. A komoly első kapcsolatom pedig angliai életem során alakult ki, amit aztán a távolság szétszedett, de mai napig jó érzéssel gondolok rá vissza. (mosolyog)

8. Írtál már szerelmes levelet?
Ha jól emlékszem tizenkét évesen egy sulis srácnak írtam, de aztán nem adtam oda neki! Általában én kaptam ilyen leveleket, nem pedig én írtam. (mosolyog)

9. Mikor volt az első nyilvános szereplésed?
Nagyon korán, mert hét éves korom óta énekeltem. Akkoriban még furulyáztam is, és versenyekre jártam. Nyolc évesen városi énekversenyt nyertem, imádtam szerepelni! (mosolyog)

10. Milyen előnyeit tapasztalod az ismertségnek?
Előnye eddig az, hogy sok pozitív visszajelzést kapok, és ez szuper érzés! Egyre több helyen megfordulhatok és beindult végre a pörgés!

10. + És a hátrányok?
Helyt kell állni, menni és menni… De ez ezzel jár és boldogan teszem, hiszen mindig is ezt akartam!

11. Mikor sírtál legutóbb?
Nem tudom. Egyébként alapvetően érzelmes ember vagyok, úgyhogy előfordul. Jó, ha kiadja az ember magából.

12. Ha vitába keveredsz valakivel, te teszed meg az első lépést a békülés felé?
Nem jó haragot tartani, de van igazságérzetem elég rendesen! (nevet) Ha pedig érzem, hogy hibáztam, akkor beismerem, és lépéseket teszek a békülés felé. Fordított esetben pedig várok!

13. Mi az a rossz tulajdonságod, amivel a leggyakrabban találkozhatnak szeretteid?
Önérzetes vagyok, talán ez a legrosszabb, ha vehetjük rossznak. Ha megbántanak, néha túlzásokba esem, mert ilyenkor nagyon be tudok zárkózni. Aztán egy csapásra ki is jövök belőle! Ami még rossz, és ez nekem is, az állandó rohanás és versenyfutás az idővel!

14. Mi az a tárgy, vagy esemény, amit legutóbb lefotóztál?         
Rengeteget fotózok, így nem emlékszem pontosan, de igyekszem minél több pillanatot megörökíteni!

Nézzétek meg Barbs Berry klipjét!

 

{youtube width=”560″ height=”349″}K9KNfDn8t8U{/youtube}

Írta: Hatos Nikolett. 2012.07.18.

Mondd el a véleményed

DIVAT ÉJSZAKÁJA A KISCELLIBEN

Kánikulában fagyoskodtak a sztárok!