Divatikon: Ez történt 2012 áprilisában!


 

A Divatikon úgy döntött, Szilveszter napján megáll egy kicsit, és visszatekint a mögötte álló évre. Rengeteg hazai és külföldi sztárról adtunk hírt, a hazai díjátadó gálákon ott voltunk és ezekről be is számoltunk. Feltörekvő zenészek álmait láthattuk megvalósulni. Így most egy kis összefoglalóval búcsúzunk az óévtől! Ez történt áprilisban:

 

A Die Hard akcióhőse újra apa lett. Bruce Willis három lánya mellé megszületett a negyedik is. A színész 33 éves feleségével, Emma Heming-gel három éve házasok, és vasárnap született meg közös gyermekük. Úgy tűnik, az 57 éves sztárnak eddig csak lány utódai vannak. De Willis így is végtelenül boldog. A négyszeres apuka előző házasságából született meg: Rumer, Scout és Tallulah. Az újszülött kislány a Mabel Ray Willis nevet kapta egészséges és jól vannak az édesanyjával. Közel 4 kilóval látta meg a napvilágot Los Angeles-ben a legkisebb Willis lány.


 

 


Muri Enikő a Késő már című dalának elkészült a klipje. A videójához különleges helyszínt választottak. Mégpedig az RTL Klub 800 nm-es 3-as stúdióját. Ami azért érdekes, mert itt zajlottak az X-Faktor válogatások és az élő show-k is.


{youtube width=”560″ height=”349″}fLJRqY5qThE{/youtube}

 

Michel Teló Ai Se Eu Te Pego című slágerével berobbant és megállíthatatlan. A brazil származású énekes alig múlt harminc éves, mégis legalább 10 évet letagadhatna. Őrületes milyen sikert arat a dal. Generációk vannak oda érte.Ugyanis a focistákat is megihlette és a dalra ropják győzelmi örömtáncukat, ami által rövid idő alatt világsikert futott be. Cristiano Ronaldo táncolt erre a számra Marcelo Vieira gólját követő örömében. Ezt a táncot lejtette André Santos egy másik meccsen az Arzenál egyenlítő góljánál. Adrian Mierzejewski is erre táncolt amikor Pawel Brozek gólt lőtt nekünk a Magyar-Lengyel barátságos mérkőzésen 2011. november 15-én.

 

 

 

Ian Somerhalder és Nina Dobrev felvállalták kapcsolatukat! A Vámpírnaplók két főszereplője sokáig titkolta, hogy egy párt alkotnak. A sorozatban a szerelmi háromszög az életben kiforrta magát és úgy tűnik, most már nyíltan vállalják kapcsolatukat a fiatalok. A napokban egy fesztiválon sétálgattak együtt kéz a kézben, csókolózva. Korábban csak találgatni lehetett, hogy van köztük valami, mert sokszor látták együtt Nina-t és Ian-t. Párizsi romantikus séta, együtt jelentek meg a Fehér Házban egy rendezvényen. De most már mondhatni „hivatalos” a dolog.

 

 

 

A Vámpírnaplók sztárja, Joseph Morgan Budapestenpen járt. Aki egy filmforgatás miatt érkezett hozzánk. A sorozatban ő formálja meg Klaus karakterét, a vámpírok egyik legfőbb alakját, az Eredetit.


 

 Csákó Zsuzsanna 2012.12.31.

 
Mondd el a véleményed

Divatikon: Ez történt 2012 márciusában!

Divatikon: Ez történt 2012 májusában!