Divatikon: Ez történt 2012 márciusában!

Hirdetés

A Divatikon úgy döntött, Szilveszter napján megáll egy kicsit, és visszatekint a mögötte álló évre. Rengeteg hazai és külföldi sztárról adtunk hírt, a hazai díjátadó gálákon ott voltunk és ezekről be is számoltunk. Feltörekvő zenészek álmait láthattuk megvalósulni. Így most egy kis összefoglalóval búcsúzunk az óévtől! Ez történt márciusban:

A Divatikon első SztárLimuzin játéka Gyurcsík Tibivel. A nyertes limuzinnal utazhatott kedvencével, az X-faktor sztárjával. Hatalmas buli volt, fergeteges hangulattal.

Hirdetés

Videó a limuzinos buliról:

{youtube width=”560″ height=”349″}2EpNAVbVBVM{/youtube}Ismét szabad
 Stohl András!
5 hónapot töltött a fegyházban. 
Az RTL klub vezető arcát kedvese várta, az első ölelések és csókok után igyekeztek azonnal elhagyni a helyszínt, ahol a sajtó képviselői már órák óta várták a szabadulás időpontját.

 

 


Kristen Stewart a Twilight vámpírkodása után Hófehérke bőrébe bújik. Épp hogy átváltozott Bella vámpírrá, az őt alakító színésznő új szerepben mutatja meg tehetségét. Idén két „hófehérkés” filmet is láthattunk a mozikban. Az egyik a Tükröm, tükröm Julia Roberts-el,  a másik pedig a Kristen Stewart-tal a Hófehér és a vadász (Snow White and the Huntsman).

 

 

 

 

Baricz Gergő egy Leonard Cohen dallal felhívta magára a figyelmet! Hiszen az élő legenda Facebook oldalán tették közzé a magyar X-Faktoros feldolgozását. Most már világszerte százezrek hallhatják a 21 éves Baricz Gergő énektudását. Leonard Cohen visszatérő albumához indított feldolgozás-sorozathoz készítették el a zenész 1984-es albumának nyitódalának, a Dance Me To The End Of Love feldolgozását. Ízig-vérig magyar zenei munkáról van szó, hiszen nem csak az énekhang, de a hangszerelési és zenészi munkák is magyar kezet/fület dicsérnek. Ugyanis EZ Basic frontembere, Szarvas Árpád működött közre a feldolgozásban.

{youtube width=”560″ height=”349″}piWdJ4Bz4ik{/youtube}


Talán sosem ért akkora megtiszteltetés magyar előadót, ráadásul feltörekvő tehetséget. Leonard Cohen közösségi oldalán 3 órával a posztolás után már ezer fölötti lájk és közel 70, a világ minden pontjáról érkező hozzászólás érkezett.  

Idén negyedik alkalommal rendezték meg a Glamour Women of the Year díjátadó gálát, ahol a hazai sztárvilágból választották meg az év legtehetségesebb nőit. A Glamour magazin a legjobb nők elismeréseként 5 +1 kategóriában hirdetett győztest az exkluzív partin, ahol Rákóczi Feri volt a házigazda. Több mint harmincezer olvasó szavazata alapján dőlt el, hogy kik vehetik át a díjakat.

A legjobb műsorvezető: Tatár Csilla

A legjobb énekesnő: Janicsák Veca

A legjobb színésznő: Pokornyi Lia

A legjobb modell: Palvin Barbara

A legjobb divattervező: Abodi Dóra

A legsármosabb férfi: Száraz Dénes

Hirdetés

 
Csákó Zsuzsanna 2012.12.31.

Mondd el a véleményed

Divatikon: Ez történt 2012 februárjában!

Divatikon: Ez történt 2012 áprilisában!