Divatikon: Ez történt 2012 augusztusában!

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra házasságának vége!
Volt idő, mikor boldogsággal és nagy szerelemmel a szívükben énekeltek duetteket, de úgy tűnik Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra a meséjük végére értek. Ahogy a mesedal is szól, melyet közösen is énekeltek, új élmény várja őket. Már korábban is felröppent a hír, hogy vége a házasságuknak, de akkor csak külön éneklésről volt szó. Most azonban már külön életükkel van tele a bulvár. Ugyanis úgy döntött a sztárpár, hogy nem csak karrierjükben, hanem magánéletükben is külön utakon járnak. Közösen megbeszélték és arra jutottak: Vége!

 

 

12 órás elsötétítés az RTL Klub-on!

Az RTL Klub augusztus 6-án hétfőn tölti le azt a 720 perces felfüggesztést, amit a Médiahatóság még a Mónika-show című műsorért ítélt meg a csatornának. A büntetést ezen a napon 12:00 és 24:00 között hajtja végre az RTL Klub, így augusztus 6-án, dél és éjfél között elmarad minden műsor – többet között a délutáni sorozatok, a Híradó, a Fókusz, a Bújj, bújj szőke című film és a CSI: Helyszínelők.

 

 

 

 

 

Kásás Tamás visszavonult!
Minden idők egyik legjobb pólósa a londoni olimpián játszott utoljára a magyar vízilabda válogatottban. Sajnos nem aranyéremmel, de lezárult egy korszak a magyar vízilabda életében. Vígasztaljon minket a tudat, hogy három olimpián a dobogó csúcsán állhatott a Kemény-legénység, és ez gyönyörű teljesítmény. 

 

 

 

 

 

Apollo23 fotózás a Divatikonnál!
A stúdióban zajló fotózáson részt vehetett két szerencsés rajongó is, akik izgatottan figyelték, miként készül el kedvenceik legfrissebb képsorozata. A nap folyamán több külső helyszínre sor került, először egy lovardában (ahol nem csak egy gyönyörű lóval, de egy apró cicával is bővült társaságunk), majd egy reptéren kapta lencsevégre Kaszás Bence a három sármos srácot. A csapat tagjai megmutatták nekünk vagányabb és elegánsabb oldalukat is.

  

 

 

 

 

 

Fekete Hattyúból Dior lány!

 Natalie Portman nem először pózolt a Dior-nak. Korábban a Miss Dior Cherie parfüm arca volt. Most viszont a természetesnek ható “Diorskin Nude” szépségápolási termékcsalád őszi kampánya kedvéért teljesen meztelenül lesz látható. Bizonyára Natalie célja nem az volt, hogy közszemlére tegye bájait, csupán a természetes, a natúr valóságot szerette volna ezzel kifejezni. Nem enged sokat láttatni a “Fekete Hattyú”, hiszen a hátát, a vállát, a karját, és persze az arcát fedezhetjük fel a képeken. 

 

 
Csákó Zsuzsanna 2012.12.31.

 

Mondd el a véleményed

Divatikon: Ez történt 2012 júliusában!

Divatikon: Ez történt 2012 szeptemberében!