Divatikon: Ez történt 2012 júniusában!

Hirdetés

A Divatikon úgy döntött, Szilveszter napján megáll egy kicsit, és visszatekint a mögötte álló évre. Rengeteg hazai és külföldi sztárról adtunk hírt, a hazai díjátadó gálákon ott voltunk és ezekről be is számoltunk. Feltörekvő zenészek álmait láthattuk megvalósulni. Így most egy kis összefoglalóval búcsúzunk az óévtől! Ez történt júnisban:

Díjazták a legjobbakat a Bravo Otton! A
 jubileumi gáláján Az év férfi előadója SP, az év énekesnője Tóth Gabi, az év feldezettje az Apollo23 csapata lett. De díjat vehetett még át az Anti Fitness Club (Az év dala – Más ölel át), a Children of Distance (Év legjobb magyar együttese), Tolvai Reni (Az év videó klipje – Hagylak menni). A Bravo Idol elismerését pedig Ákosnak szavazta meg a közönség. A díjeső mellett látványos shownak lehettünk tanúi. Az eseményt az Emergency House nyitotta meg, majd sorra érkeztek a különleges, csak erre az estére összeállított produkciók. Vastag Csaba Kefírrel, a Bestiák a Fresh lányokkal, SP a Hip Hop Boyz-zal, a Kozmix a Stereo 2.0-val, Tóth Gabi Zoltán Erikával, a Happy Gang pedig az Apollo23-mal lépett színpadra.

 

Június a díjak hónapja volt. Ugyanis a Viva Comet gömbket is kiosztották! A már hagyománnyá vált Viva party hozta a szokásost; a díjazottak sem okoztak nagyobb meglepetést. A Legjobb videóklip kategória győztese SP volt. A Magyar könnyűzenéért elnevezést kapo grátisz-díjat az Anima sound System érdemelte ki, míg a Legjobb új előadó cím tulajdonosa Béci alias Young G lett! A Legjobb Női Előadó Tóth Gabi lett, aki irigyeinek és rosszakaróinak üzent; lám lám van még énekesnő, aki tud énekelni! A Legjobb Előadó a Children of Distance lett, a Legjobb Férfi Előadó pedig az estét megduplázó SP lett! Az este további pikantériája abszolút Puzsér Róbert volt, aki keményen kiosztotta a hazai zeneipart, valamint az angolok üdvöskéje Pixie Lott zárta a díjátadót, utána VIP party keretein belül szabadult el a hangulat.

Hirdetés

 

 


A BNF feloszlása!
A Viva Cometen is díjazott csapat hirtelen robbant be a popszakmába, és lányok ezrei rajongtak értük. Koncertjeiken őrjöngő, sikoltozó tinik csápoltak. A BNF zenekar három srác barátságából jött létre. Slágereikkel hamar a csúcsra törtek. A BNF gyakorlatilag megszűnt, de még nem nagyon kommunikáltuk le!”- nyilatkozta Bat, aki jelenleg egy alternatív rock együttes menedzsere. A BNF-ből Frank az énekes ebben az új formációban, és mellette még 4 tag van!

 

 
 


Király L. Norbi titokban tartotta esküvőjét! 
Az X-faktor karcos hangú sztárja szűk körben mondta ki a boldogító igent párjával. A szertartáson Norbi nevelő édesanyja, Niki, a kedvese bátyja és édesanyja, valamint Norbi egykori mentora, Keresztes Ildikó vettek részt. 

 
Hirdetés

A Vámpírnaplók 4. évadának forgatása kezdetét veszi. Úgy hírlik, Mystic Falls városa új szereplőkkel bővül. Két olyan karakter érkezik a sorozatba, akik nagy valószínűséggel meghatározó személyiségei lesznek a 4. évad első felének. April, a 16 éves lány visszatérése nagy meglepetést okoz a szereplőknek, akit Jeremy és Elena a gyerekkorukból ismertek. Mivel pár éve Aprilt egy távoli magániskolába vették fel, így nem találkoztak. Azonban amikor a családjából meghal valaki, elhatározza, hogy visszatér Mystic Fallsba. Tehát a lány még gyászolni fog, amikor színre lép. Nos, azt még nem lehet tudni, hogy milyen emberfölötti képessége van. De az biztos, hogy okosabb annál, mint amilyennek elsőre hisszük.

 


Csákó Zsuzsanna 2012.12.31.

Mondd el a véleményed

Divatikon: Ez történt 2012 májusában!

Divatikon: Ez történt 2012 júliusában!