Divatikon Girls: Zsuzsi kedvencei

Hirdetés


A nőnapi kavalkádban nem feledkezhetünk meg a Divatikon Team hölgyeiről sem, most Ők fognak megnyilatkozni. Sorozatunk harmadik részében Zsuzsi prezentálja legkedveltebb ismert arcait.


Minden korszakomnak megvannak a kedvencei. Noha a Backstreet Boys-os rajongás már régen elmúlt, de Bruce Willis filmjeit még mindig szeretem. Persze V-tech lenne Kefirt is kihagyni a sorból, most mégis azokról a kedvencekről vallok színt, akik az elmúlt pár évben váltak személyes favorittá.


„Nem lesz könnyű, iszonyú nehéz lesz. Minden nap meg kell küzdenünk, de én erre vágyom, mert akarlak téged mindenestül, örökre, együtt, minden nap.”-mondja Noah a Szerelmünk Lapjai című filmben. Ez volt az a lehengerlő alkotás, amelyben felfigyeltem Ryan Goslingra. Sokak szerint nem a tipikus macsó szépfiú, de nálam ő a nyerő! Az Őrölt, dilis szerelemben stílusa és kisugárzása egyszerűen őrjítően dögös. A Drive-ban a magányos, kemény pasit testesíti meg. Míg a Szerelmünk Lapjaiban az érzékeny, romantikus hőst. Nos, a szerep szinte mindegy, mert ő RYAN GOSLING!

Hirdetés


Sophia Bush neve talán sokak számára nem mond semmit. Viszont ha ismeritek a Tuti Gimi (One Tree Hill) sorozatot, akkor tudjátok, hogy a Brooke Davist alakító színésznőről van szó. Habár nem egy Julia Roberts szintű világhírnévvel rendelkező sztár, én mégis megkedveltem. Egy délután leültem a Tv elé, és a Tuti Gimi ment éppen. Azt gondoltam, ez is egy tipikus amerikai tini sorozat, és az! De mégis ebben több van. Olyan története, mondanivalója van, amelyben a hétköznapi ember magára ismerhet. Személy szerint engem Brooke története, élete, felfogása ragadott meg. A nő, aki soha nem adja fel!

Hirdetés

Sebestyén Balázs számomra a műsorvezetők legjobbja, aki fanyar humorával mindig mosolyt tud csalni az arcomra. Sajátos poénjai Vadon Janival teljesül ki igazán. Hozzáteszem, nem karrierje kezdetétől vált szimpatikussá. Viszont szakmai múltja ellenére, profi műsorvezető vált belőle. Tehetségével sikerre visz minden műsort.


Az X-Faktor számomra is bővelkedett kedvencekkel. Bár Takács Nicolas hangja volt, ami először nagyon megtetszett. Mégis a Muri Enikő – Because of you „egysége” nyűgözött le igazán. Mikor megtudtam, hogy jelentkezett a 2011-es X-Faktorba, akkor azt remélve, hogy ez nem végződhet úgy, mint az előző, figyelemmel követtem a showt. Ő lett a legjobb női hang! Enikő hangja szerintem gyönyörű és erőteljes. Emellett bebizonyította, hogy nem csak megálmodta álmát, hanem meg is valósította!

Csákó Zsuzsanna 2012.03.10.

Mondd el a véleményed

A francia sztár Varga Viktort akarja!

Ma 72 éves a sztár, akinek neve fogalommá vált!